Εκδόσεις Χρυσαλλίδα

Απαγορευμένο, της Tabitha Suzuma.

Απαγορευμένο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο δεκαεπτάχρονος Λόχαν και η δεκαεξάχρονη Μάγια πάντα ένιωθαν περισσότερο φίλοι παρά αδέρφια. Από κοινού ανέλαβαν το ρόλο της αλκοολικής μητέρας αλλά και του πατέρα που προτίμησε να τους εγκαταλείψει, αφήνοντας πίσω του άλλα δύο μικρά παιδιά. Αναγκαζόμενοι πλέον να συμπεριφερθούν οι ίδιοι σαν γονείς, η Μάγια και ο Λόχαν έπρεπε να μεγαλώσουν γρήγορα.  Οι ανάγκες της ζωής, μαζί με το γεγονός ότι ανέκαθεν καταλάβαιναν απόλυτα ο ένας τον άλλον, τους έφεραν πιο κοντά απ’ όσο δυο αδέρφια θα έπρεπε να είναι.

Πώς μπορεί κάτι τόσο λάθος να είναι συνάμα τόσο όμορφο;

Μια αγάπη που οι καταστροφικές της συνέπειες θα σας κάνει να αναθεωρήσετε ό,τι σκέφτεστε για το μεγαλύτερο ταμπού της κοινωνίας μας.

Την αγάπη μεταξύ δύο παιδιών που είναι αδέρφια.

Η Tabitha Suzuma γεννήθηκε στο Λονδίνο από Αγγλίδα μητέρα και Ιάπωνα πατέρα. Έζησε δύσκολα εφηβικά χρόνια, αλλά τελικά αποφοίτησε από το τμήμα της Γαλλικής Φιλολογίας του Kings College. Το Απαγορευμένο είναι το πέμπτο της βιβλίο. Θεωρείται από τους καλύτερους νέους συγγραφείς στη Μ. Βρετανία.

Βραβεία:

  • Βραβεύτηκε με το Πρώτο Βραβείο Cariparma για τους Ευρωπαίους Λογοτέχνες
  • Υποψήφιο για τα βραβεία Carnegie  στη Μ. Βρετανία
  • Υποψήφιο για το Γερμανικό βραβείο λογοτεχνείας  Jugendliteraturpreis

Η παραγωγή του εκδοτικού οίκου, όμως, δεν σταματά εδώ. Οι εκδόσεις Χρυσαλλίδα φέρνουν στην Ελλάδα το μυθιστόρημα-σταθμός στην ιστορία της Λογοτεχνίας του ΦανταστικούΊσως το καλύτερο σύγχρονο μυθιστόρημα φαντασίας.Ο Πρίγκηπας των Αγκαθιών,του Mark Lawrence. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ

Και αν σας αρέσουν τα αστυνομικά μυθιστορήματα, τότε, ψάξτε στα βιβλιοπωλεία το Αναζητώντας τη Νουφ! της Ζωής Φερράρις. Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, είναι το Βιβλίο της Χρονιάς. Δείτε πού διαδραματίζεται αλλά και την υπόθεσή του εδώ

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον μοιραστείτε το!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn