Η ομάδα μας

Όλη η φιλοσοφία της εταιρείας προσανατολίζεται στο να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τους ανθρώπους που εκπροσωπούμε. Ο κάθε καλλιτέχνης ή ο κάθε δημιουργός αντιμετωπίζεται σαν να είναι ο μοναδικός μας πελάτης, έχοντας την αμέριστη υποστήριξή μας. Είμαστε δίπλα του, καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του, τον ακούμε, τον φροντίζουμε. Κάθε συνεργασία για εμάς, είναι μοναδική!

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Ιδρύτρια είναι η Βάσω Σωτηρίου. Ξεκίνησε την εταιρεία τον Μάρτιο του 2012. Θεωρεί πως ο πολιτισμός είναι το οξυγόνο μας και μ’ αυτή την ιδέα, βοηθά τον κάθε καλλιτέχνη που εκπροσωπεί, να υλοποιήσει το όνειρό του.  Το δικό της προσωπικό ταξίδι αφορά σίγουρα τον άνθρωπο και πώς θα βοηθήσει τον πολιτισμό να πάει ένα βήμα πιο μπροστά.

Η Νάντια Γιαννούλη προστέθηκε στην εταιρεία τον Ιανουάριο του 2016. Με δημοσιογραφικό background ήρθε με τον ξεχωριστό της τρόπο να την ανεβάσει σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα.

 Σπύρος Μπράτος, ξεκίνησε μαζί μας τον Ιούνιο του 2016 αναλαμβάνοντας τα social media των συνεργατών μας προκειμένου να αυξήσει ακόμη περισσότερο την αναγνωρισιμότητά τους.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον μοιραστείτε το!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn