• Παρουσίαση βιβλίου: «Εξόριστη σε Τρεις Ηπείρους», Μίριαμ Φρανκ

  Δημοσιεύθηκε την September 21, 2017 από την στην κατηγορία Blog

  Η Μίριαμ Φρανκ θα βρεθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο Athens Centre, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά η ίδια στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό την αυτοβιογραφία της «Εξόριστη σε Τρεις Ηπείρους. Ιστορίες μιας νομαδικής ζωής» (εκδ. Καπόν).
  και
  στις 4 Οκτωβρίου στις 19.00 θα παρουσιάσει το βιβλίο της στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού
  .

  MIRIAM FRANK COVER micro

  Η συγγραφέας από μικρό παιδί θυμάται να βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, αφήνοντας πίσω της τα πάντα και ξεκινώντας σχεδόν από το μηδέν. Όχι από επιλογή, αλλά τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, από επιτακτική ανάγκη: Ισπανία του Εμφυλίου, Γαλλία του Βισύ, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία… Η Μίριαμ Φρανκ διηγείται τη δύσκολη αλλά και περιπετειώδη πορεία της, ευαισθητοποιώντας και αφυπνίζοντας.
  Η παρουσίασή της, θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Η συγγραφέας με όχημα τα δικά της βιώματα θα κάνει, επίσης, μια αναδρομή στην έννοια του ξεριζωμού και της μετανάστευσης από την αρχαιότητα έως σήμερα. 
  Τέλος, θα μιλήσει και για το καινούριο της βιβλίο, το sequel της πρώτης αυτοβιογραφίας της “An Unfinished Portrait-Journeys Around my Mother”, το οποίο κυκλοφορεί στα αγγλικά.

  Στην βιβλιοθήκη Ψυχικού, εκτός της ίδιας της Μίριαμ Φρανκ θα είναι μαζί της και η μεταφράστρια του βιβλίου Καρίνα Λάμψα η οποία θα διαβάσει στα ελληνικά αποσπάσματα

  Σας περιμένουμε!

  DSC 0050

  Info:
  Athens Centre, Αρχιμήδους 48, Μετς, τηλ.: 210 7012268. Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 19:00. Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο της Μίριαμ Φρανκ καθώς και για την ίδια θα βρείτε εδώ.

  Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέσης- Ψυχικού: Στρ. Καλλάρη 13, Ψυχικό 154 52. Τηλ.: 21 0672 4307

  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον μοιραστείτε το!
  Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>