Σεμινάριο Μπρόφμαν – Body Mirror System

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 1

21 με 25 Μαρτίου 2018

Πέμπτη έως και Δευτέρα

Η Δευτέρα είναι μέρα αργίας κι έτσι δεν θα χρειάζεται να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας.

 Το παρουσιάζει ο Philippe Hannetelle, μαθητής του Μάρτιν Μπρόφμαν

και εισηγητής των σεμιναρίων για 25 χρόνια τώρα

Στο Negroponte Resort, στην Ερέτρια

 

Το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια, το παρουσιάζει ο Philippe Hannetelle, μαθητής του Martin Brofman Ph.D για 30 χρόνια τώρα.

Phil2015

 

Ένα εκπληκτικό, επαναστατικό σεμινάριο που προτείνει αποτελεσματικές, δυναμικές θεραπευτικές τεχνικές και εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε.

Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία.

Όλοι είμαστε θεραπευτές.

Επίσης, ο Παύλος Παπαδόπουλος, διευθυντής του ΒΗΜΑgazino αφού παρακολούθησε ο ίδιος το σεμινάριο, ανέλυσε όλο το θέμα και έθεσε εκείνες τις ερωτήσεις στον Φιλίπ Ανατέλ που θα θέλαμε όλοι να έχουμε τις απαντήσεις. Μπορείτε να δείτε όλο το άρθρο εδώ

Ο Μάρτιν Μπρόφμαν ήταν ένας από τους πιο διάσημους θεραπευτές στον κόσμο. Πίστευε ότι η ανθρώπινη δύναμη μπορεί να πετύχει τα πάντα. Όταν πριν από 35 χρόνια θεράπευσε τον εαυτό του από τον καρκίνο που παραλίγο να τον οδηγήσει στο θάνατο, αποφάσισε ότι μπορεί αυτή την εμπειρία, τη γνώση και την αγάπη για τη ζωή να την περάσει και σε άλλους ανθρώπους, όπως και έκανε. Μέσα από τα βιβλία, αλλά και τα σεμινάρια του, ο Martin Brofman επιμένει πως ο άνθρωπος αν το θελήσει μπορεί να αλλάξει τη ζωή του και να θεραπεύσει τον εαυτό του.

Πάνω σ’ αυτή τη φιλοσοφία και εμπειρία, δημιουργήθηκε ένα εκπληκτικό, επαναστατικό σεμινάριο που προτείνει αποτελεσματικές, δυναμικές θεραπευτικές τεχνικές και εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε.

Ο Philippe Hannetelle ήταν από τα πρώτα κιόλας βήματα, δίπλα στον Μάρτιν Μπρόφμαν. Παρουσίαζε στην Ελλάδα τα διήμερα σεμινάρια με μεγάλη επιτυχία ενώ τώρα ανέλαβε και τα σκήπτρα του πενθήμερου αυτού σεμιναρίου.

Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία κι όλα μπορούν να θεραπευτούν.

Το σεμινάριο αυτό γίνεται στην Ελλάδα τα τελευταία έξι χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα. Όχι μόνο έχουν θεραπευτεί άνθρωποι βρίσκοντας την αιτία της ασθένειας αλλά και καταφέρνουν να έχουν τη ζωή που πάντα ονειρεύονταν, παίρνοντας τα ηνία στα χέρια τους.

Εδώ, μπορείτε να δείτε μια συνέντευξή μου που έδωσα εξηγώντας τη μέθοδο του σεμιναρίου, στην Μαρία Μαρίνα Σεραφειμίδου

Αν τα αγγλικά σας είναι σε καλό επίπεδο, μπορείτε να δείτε τον Μάρτιν Μπρόφμαν να εξηγεί πώς η απόφασή μας για ίαση μπορεί να μας φέρει το ποθητό αποτέλεσμα.

Το βιβλίο της μεθόδου με τίτλο «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με τη Βάσω Σωτηρίου

Tηλ: 6936-15 98 35

Ε-Mail: vassosotiriou@wewill.gr

Τα βιβλία της μεθόδου «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν», “Ενεργειακή θεραπεία” και “Βελτιώστε την όρασή σας” κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα.

 

 

 

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καμία ιατρική πράξη, ιατρική διάγνωση, ιατρική θεραπεία ή ιατρική συμβουλή δεν παρέχεται.

 

Κι εδώ μπορείτε να διαβάσετε μια συνέντευξη που έδωσε ο Martin Brofman σε Κύπρια δημοσιογράφο, όπως επίσης, και να τον δείτε σε μια ζωντανή παρουσίαση – συνέντευξή του.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον μοιραστείτε το!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn