Είπαν για μας, Συγγραφείς

Andrew Nicoll

Andrew Nicoll
Συγγραφέας των βιβλίων “Ο Καλός Δήμαρχος” και “Οι Θανάσιμες αμαρτίες του Κυρίου Βαλντέζ” (Εκδόσεις Διόπτρα).

Η Βάσω προώθησε το βιβλίο μου «Ο Καλός Δήμαρχος» στην Ελλάδα και η προώθηση ήταν παραπάνω από επιτυχημένη. Εκτός από το ότι δημιούργησε έναν παχυλό φάκελο με αποκόμματα συνεντεύξεών μου σε εφημερίδες και περιοδικά, αξιοποίησε τις επαφές της για να προσελκύσει την προσοχή της Μπήλιως (Τσουκαλά)… η οποία έγραψε την κριτική της στο οπισθόφυλλο του βιβλίου ΚΑΙ με προσκάλεσε στην τηλεοπτική της εκπομπή για μια μακροσκελή συνέντευξη. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζει κανένα ρόλο αν το βιβλίο σου είναι καλό εάν δεν δημιουργηθούν οι ευκαιρίες ώστε οι άνθρωποι να μάθουν γι’ αυτό. Η Βάσω λοιπόν, διασφάλισε ώστε το βιβλίο μου να ακουστεί ευρέως σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι γοητευτική, αποτελεσματική, ταλαντούχα και κοιτάζω με πραγματικό δέος τις ικανότητές της.

Vasso promoted my book “The Good Mayor” in Greece and she was more than successful. As well as producing a thick folder of press cuttings and reviews, she used her industry contacts to attract the attention of Bilio…..  who gave the book a cover endorsement AND invited me on to her TV show Good Taste for a lengthy interview.
The truth is it doesn’t matter how good your book is if nobody gets to hear about it and Vasso made sure my book was widely publicised across Greece and Cyprus.
She is as charming as she is capable and talented and I stand in awe of her abilities.
Andrew Nicoll, author of the Good Mayor and the Mortal Sin of Mr Valdez.