Είπαν για μας, Ψυχολόγοι-ψυχίατροι

Στάθης Μπαρτζώκας

Η συνεργασία μου με το γραφείο We Will της κας Βάσως Σωτηρίου ήταν για εμένα μια απρόσμενα ευχάριστη εμπειρία η οποία κινητοποίησε πολλές δυνάμεις που είχα, αλλά τις άφηνα αναξιοποίητες. Η κα. Σωτηρίου με βοήθησε να καταλάβω την δύναμη της τεχνολογίας στα σύγχρονα ιατρεία, μου άνοιξε δρόμους στην ιατρική αρθρογραφία και γενικώς αισθάνομαι ότι «ξύπνησε» το ιατρείο μου.

Την ευχαριστώ για την υπέροχη συνεργασία και συνιστώ σε όποιον συνάδελφο θέλει να «ταρακουνήσει» λίγο το ιατρείο του και να το δει από μια άλλη σκοπιά, να απευθυνθεί στο γραφείο We Will της κας Βάσως Σωτηρίου.

Λίγα λόγια για τον Στάθη Μπαρτζώκα

Ο Στάθης Μπαρτζώκας είναι ψυχίατρος. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, εκπαιδεύτηκε στην Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία (Νοσοκομείο Αιγινήτειο) και στη Νευρολογία (Πολυκλινική Αθηνών), ενώ πήρε την ειδικότητα της ψυχιατρικής στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 100 συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά πληθώρα περιστατικών με κυριότερα αυτά που σχετίζονται με την κατάθλιψη
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για τον ίδιο, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ