Οι συνεργασίες μας, Σεμινάρια

Σεμινάρια για τη βελτίωση της ζωής με την Ελένη Αϋφαντή

Πολλές φορές η οικογένεια είναι εκείνη η δύναμη που μπορεί να μας ενισχύσει, να μας γεμίσει αυτοπεποίθηση, να μας δώσει φτερά και να πετάξουμε έως ότου τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα.

Κάποιες άλλες φορές, όμως, η οικογένεια είναι πάλι εκείνη η δύναμη που μπορεί να μας παρεμποδίσει από τα όνειρά μας και τον πραγματικό μας εαυτό.

Για να κρατήσετε αυτά που αξίζουν από την οικογένειά σας αλλά και για να πετάξετε τα άλλα, που λειτουργούν ως τροχοπέδη, παρακολουθήστε μια τετράωρη ομιλία ενδοσκοπώντας στις οικογενειακές σας σχέσεις με την Ελένη Αϋφαντή.

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015
10.00 – 14.00
στο Aegean College, Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, τηλ: 210 3211228
Αμοιβή: 20 ευρώ
Κρατήσεις θέσης: Βάσω Σωτηρίου, 6936 15 98 35

Μέσα από μια σειρά βιωματικών ασκήσεων θα εντοπίσουμε τις αιτίες που :
• κάνω τις σχέσεις που κάνω 
• όλες μου οι σχέσεις καταλήγουν με τον ίδιο τρόπο
• δεν μπορώ να εκφραστώ και να επικοινωνήσω ουσιαστικά
• πληγώνομαι και δεν εμπιστεύομαι ξανά
• με μπλοκάρουν συναισθηματικά
• θεωρώ τις σχέσεις ανέφικτες
• προτιμώ να δεσμευτώ ή να απομονωθώ

img03-0a

Βιογραφικό:
Η Ελένη Αϋφαντή είναι σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (LifeCoach), εκπαιδευμένη στη Συστημική Ψυχιατρική και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων στο πλαίσιοτου εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχεται στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ειδικευμένη στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), ως εκπαιδεύτρια (NLP CoachingTrainer).
Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Université de La Rochelle της Γαλλίας, η Ελένη εργάστηκε για 28 πολύ δημιουργικά χρόνια στον κόσμο της βιομηχανίας ως στέλεχος Παραγωγής, Αγορών, καθώς και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Έχοντας ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο της επαγγελματικής της ζωής, αποφάσισε, το 2010, να αποδεχθεί τη φυσική της κλίση να υποστηρίζει και να καθοδηγεί ανθρώπους στην πραγματοποίηση των επιθυμιών που έχουν για τη ζωή τους. Έτσι, μελέτησε συστηματικά και αφοσιώθηκε με πάθος σε μια δουλειά για την οποία, στην πραγματικότητα, εκπαιδευόταν ήδη επί σειρά ετών, από μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον. Από το 2011 πραγματοποιεί βιωματικά σεμινάρια και ομαδικές ή ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής με μια ευρεία θεματολογία, όπως αυτογνωσία, σχέσεις, πραγματοποίηση στόχων, διαχείριση αρνητικών καταστάσεων, και άλλα.

Δείτε αναλυτικά ποιές ομιλίες-σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν και με ποιο θέμα:
Απώλεια: όλα της τα πρόσωπα και πώς μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμεεδώ
Ας «σπάσουμε» τον φαύλο κύκλο του να είμαστε θύματα. Μια ομιλία για τη θυματοποίησηεδώ
Γιατί συνέχεια νιώθω ότι φταίω; Μια ομιλία για τις ενοχέςεδώ
Εργαστήρι για την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων μας για το 2016!εδώ
Ξορκίστε τον φόβο και επιστρατεύστε όλη τη δύναμη που έχετε μέσα σας!εδώ

Κι εδώ μπορείτε να δείτε το βιωματικό εργαστήριο: Μεταμορφώστε τις σχέσεις σας.