Αναλαμβάνουμε σε ετήσια ή μηνιαία συνεργασία την προβολή ενός ατόμου που ασχολείται με την τέχνη.

Ο καλλιτέχνης μπορεί να μην ενδιαφέρεται για την προβολή ενός συγκεκριμένου έργου αλλά ολόκληρης της δουλειάς του και της προσωπικότητάς του.

Σ΄αυτή την περίπτωση το δελτίο τύπου επικεντρώνεται στο σύνολο του ανθρώπου και του έργου.

Απώτερος σκοπός είναι η γνωστοποίησή του μέσα από τα ΜΜΕ της χώρας και άρα η αναγνωρισημότητά του από πλήθος ανθρώπων.

Το όνομά του θα γίνει περισσότερο γνωστό, επενδύοντας ακριβώς σ’ αυτό.

Θα ακολουθήσουν πλήθος συνεντεύξεων σε όλα τα ΜΜΕ με επίκεντρο τον ίδιο αλλά και το επί μέρους τμήμα της δουλειάς του.

Social media

Όλοι ξέρουμε τη δύναμη των social media και πόσο πολύ τα χρησιμοποιούμε όχι μόνο για να επικοινωνήσουμε με τους φίλους μας αλλά και για να ενημερωθούμε.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της υπηρεσίας της Sidebar, που παρακολουθεί τις τάσεις και τις εξελίξεις στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα, την 1η Ιανουαρίου του 2016 υπήρχαν 6.744.991 χρήστες στο Facebook.

Μάλιστα, ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το 81% αυτών, συνδέονται καθημερινά.

Μια άλλη πλατφόρμα, το Instagram έχει ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θεωρείται ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα κοινωνικά δίκτυα μέχρι σήμερα και δεν είναι καθόου τυχαίο αφού παγκοσμίως ήδη μετρά 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε εκτός αυτών των εξελίξεων.

Ο ειδικός συνεργάτης μας, με άπειρες ώρες προσωπικής ενασχόλησης ψάχνοντας, ποστάροντας και ακολουθώντας τους πιο δυνατούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό σε συνδιασμό με τη στοχευμένη εκπαίδευσή της εταιρείας μας, αναλαμβάνει τη διαχείριση των social media λογαριασμών σας, επιστρατεύοντας τα πιο ισχυρά εργαλεία και τη φρέσκια του ματιά. Πάντα με γνώμονα το project και την ιδιαίτερη φύση του κάθε καλλιτέχνη και της κάθε δουλειάς.