Αν θέλετε η εκδήλωσή σας ή το σεμινάριό σας να στεφθεί με επιτυχία ή αν θέλετε να βγάλετε από πάνω σας όλο αυτό το φορτίο αναθέστε το στο γραφείο μας.

Και να τι κάνουμε:

Ανεύρεση γραφείου αποδελτιοποίησης

Θέλουμε η εκδήλωσή μας ή το σεμινάριό μας να φαίνεται παντού.

Το ξέρουμε όμως;

Ποιος έχει γράψει γι’ αυτό; Ποιος το δημοσίευσε και πού;

Όλα αυτά απαντώνται με το κατάλληλο γραφείο αποδελτίωσης.

Μ’ αυτόν τον τρόπο ο ομιλητής έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο ίδιος, είτε για να τα προβάλει στα δικά του social media, είτε στην ιστοσελίδα του!

Ανεύρεση χώρου

Είναι η στιγμή που ο δημιουργός δείχνει, δια ζώσης πια, το έργο του.

Κύριο μέλημά μας είναι η εύρεση του κατάλληλου χώρου. Ένα βιβλίο με ισπανικό θέμα, για παράδειγμα, θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε ένα ιδιαίτερο ισπανικό εστιατόριο, κατάστημα ή χώρο που χαρακτηρίζεται ως ισπανικός.

Ένα μουσικό έργο με ιδιαίτερο στίχο και χορευτική μουσική, θα έβρισκε τον κατάλληλο χώρο του για παρουσίαση σε ένα μαγαζί που οι προσκεκλημένοι θα μπορούσαν να χορέψουν.

Ιδιαίτερα εδέσματα, happenings, ένα αναμνηστικό δώρο για τους προσκεκλημένους με θέμα το βιβλίο ή τη μουσική, θα συμπληρώσουν πολύ όμορφα τη βραδιά.

Δημιουργία δελτίου τύπου

Το δελτίο τύπου θα περιγράφει με ακρίβεια το θέμα της εκδήλωσης.

Παρόλα αυτά, το κείμενο θα πρέπει να ξεφεύγει από τα τυπικά μιας παρουσίασης ώστε να προκαλέσει το ενδιαφέρον για δημοσίευση αλλά και να μείνει στο μυαλό των ανθρώπων που θα τη διαβάσουν.

Καλό είναι, επίσης, να υπάρχουν ομιλητές και προσκεκλημένοι που θα λειτουργήσουν ως πόλος έλξης για τη μεγάλη προσέλευση.

Τέλος, το δελτίο τύπου θα αποσταλεί σε 15.000 μέιλ που έχει η εταιρεία μας.

Προώθηση, επικοινωνία στα ΜΜΕ

Κάθε παρουσίαση ή εκδήλωση θα πρέπει να προωθηθεί κατάλληλα ώστε να γίνει γνωστή στους πάντες.

Η λίστα των δημοσιογράφων μας σε όλα τα ΜΜΕ (εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες, ραδιόφωνα, τηλεόραση) είναι πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα να έχουμε τη δυνατότητα της σωστής και ευρείας ενημέρωσης του κοινού.

Στόχος μας είναι να μάθουν οι πάντες για την εκδήλωσή μας.

Social media

Όλοι ξέρουμε τη δύναμη των social media και πόσο πολύ τα χρησιμοποιούμε όχι μόνο για να επικοινωνήσουμε με τους φίλους μας αλλά και για να ενημερωθούμε.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της υπηρεσίας της Sidebar, που παρακολουθεί τις τάσεις και τις εξελίξεις στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα, την 1η Ιανουαρίου του 2016 υπήρχαν 6.744.991 χρήστες στο Facebook.

Μάλιστα, ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το 81% αυτών, συνδέονται καθημερινά.

Μια άλλη πλατφόρμα, το Instagram έχει ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θεωρείται ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα κοινωνικά δίκτυα μέχρι σήμερα και δεν είναι καθόου τυχαίο αφού παγκοσμίως ήδη μετρά 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε εκτός αυτών των εξελίξεων.

Ο ειδικός συνεργάτης μας, με άπειρες ώρες προσωπικής ενασχόλησης ψάχνοντας, ποστάροντας και ακολουθώντας τους πιο δυνατούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό σε συνδιασμό με τη στοχευμένη εκπαίδευσή της εταιρείας μας, αναλαμβάνει τη διαχείριση των social media λογαριασμών σας, επιστρατεύοντας τα πιο ισχυρά εργαλεία και τη φρέσκια του ματιά. Πάντα με γνώμονα το project και την ιδιαίτερη φύση του κάθε καλλιτέχνη και της κάθε δουλειάς.