Δημόσιες σχέσεις ενός προσώπου, Οι συνεργασίες μας

Victoria Hislop

Η Βικτόρια Χίσλοπ, γνωστή σε όλους μας από τα πετυχημένα μυθιστορήματά της, Το Νησί, Ο Γυρισμός, Το Νήμα και η Ανατολή, ανέθεσε στο γραφείο μας τις δημόσιες σχέσεις της στην Ελλάδα για όλα τα θέματα που αφορούν την ίδια, εκτός των βιβλίων της.

Σε αυτή τη βάση, κάναμε διάφορες παρουσίασεις, εκδηλώσεις και συνεντεύξεις, όπως:

  • Συμμετοχή στο κονσέρτο της Σόνιας Θεοδωρίου και του Θεόδωρου Ορφανίδη με κεντρικό θέμα τον Καβάφη, στο Παλλάς. Η Βικτόρια Χίσλοπ απήγγειλε ποιήματα του Καβάφη στα ελληνικά και στα αγγλικά.
  • Εκδήλωση με θέμα την Αθήνα. Τι είναι αυτό που την εμπνέει, ποιοι δρόμοι είναι οι αγαπημένοι της, τι κάνει την πόλη της Αθήνας διαφορετικήαπό τις άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μαζί της ήταν ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος.
  • Συμμετοχή στο Art Links event. Τη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίουστις 19.30, στο Hub Event, θα μιλήσει για τη σημασία του βιβλίου και τη λογοτεχνία στο σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της κάνοντας κλικ εδώ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Βικτόρια Χίσλοπ έγραψε το μυθιστόρημα «Το Νησί» το 2005, εμπνευσμένη από μια επίσκεψή της στη Σπιναλόγκα, την εγκαταλειμμένη αποικία λεπρών. Το βιβλίο της έγινε διεθνές μπεστ σέλερ, εκδόθηκε σε τριάντα γλώσσες, με πωλήσεις πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και μεταφέρθηκε σε τηλεοπτική σειρά 26 επεισοδίων για την ελληνική τηλεόραση. Η ίδια ανακηρύχθηκε Πρωτοεμφανιζόμενη Συγγραφέας της Χρονιάς στα βραβεία Galaxy British Book και αυτή τη στιγμή είναι πρέσβειρα για την αντιμετώπιση της λέπρας.

Στη συνέχεια, η αγάπη της για τη Μεσόγειο την οδήγησε στην Ισπανία και το μυθιστόρημά της «Ο Γυρισμός» (επίσης μπεστ σέλερ) πραγματεύεται τα επώδυνα μυστικά του εμφύλιου πολέμου της χώρας. Στο τρίτο της μυθιστόρημα, «Το Νήμα», η Βικτόρια επιστρέφει στην Ελλάδα για να εξιστορήσει τη συγκλονιστική, ταραχώδη ιστορία της Θεσσαλονίκης και των ανθρώπων της κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα. Από την πρώτη του κιόλας έκδοση το 2011 το βιβλίο έτυχε πολύ θερμής υποδοχής από τους αναγνώστες, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δεξιότητα της Βικτόρια στην αφήγηση αγαπημένων ιστοριών, ενώ ταυτόχρονα βρέθηκε στη βραχεία λίστα για τα ετήσια Βρετανικά Βραβεία Βιβλίου. Το τέταρτό της βιβλίο είναι μια θαυμάσια συλλογή διηγημάτων με φόντο την Ελλάδα, ο “Τελευταίος Χορός καιΆλλες Ιστορίες”. Τον Οκτώμβριο θα κυκλοφορήσει το νέο της βιβλίο, “Η Ανατολή” από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Η Βικτόρια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας.