Δημόσιες σχέσεις ενός προσώπου, Οι συνεργασίες μας

Χάρης Σαββίδης

O αρχιτέκτονας Χάρης Σαββίδης, ανήκει στη νέα γενιά αρχιτεκτόνων, και διακρίνεται από ένα πλούσιο έργο με φρέσκια προοπτική και πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Συνιδριτής με την Πέννυ Βαλσαμίδη της εταιρίας «Έλυτρον αρχιτεκτονική + πολεοδομία ε.ε.», ξεχώρισε χάρη στη νέα θεώρηση του ρόλου της αρχιτεκτονικής και επαναπροσδιορισμού των προτεραιοτήτων του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού στα έργα του.

Ο κ. Σαββίδης, έχει αναλάβει και εκτελέσει πάρα πολλά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως αστικές και εξοχικές κατοικίες αλλά και συγκροτήματα κατοικιών, επαγγελματικούς χώρους, όπως το εστιατόριο Matsuhisa, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και πρωτίστως κτίρια περίθαλψης, με πιο πρόσφατα, τη νέα πτέρυγα χειρουργείων του Ευαγγελισμού και το Νέο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Σκοπίων.

Επιπλέον, στην τρέχουσα χρονική στιγμή, η Έλυτρον, έχει αναλάβει το ρόλο του συμβούλου αρχιτεκτονικής μελέτης, στην κοινοπραξία κατασκευής που κατασκευάζει το Έργο “Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” στο Φάληρο, προϋπολογισμού 350.000.000€ και για το σκοπό αυτό, απασχολεί ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο προσωπικό σε κατασκευαστική μελέτη ειδικών κτιρίων.

Πέραν των παραπάνω έργων, ως ενεργός πολίτης αυτής της χώρας, με χαρά προσφέρει εθελοντικά μελέτες, για σημαντικά έργα για το κοινωνικό σύνολο.  Πρόσφατα παρέδωσε σε λειτουργία τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού (12 κλινών) στην οποία προσέφερε την Αρχιτεκτονική Μελέτη και Επίβλεψη των εργασιών, ύψους 3.500.000€.

Και μέσα και πέρα απ’ όλα αυτά, η ενασχόλησή του με τη φωτογραφία, πρώτα με αφορμή τα κτίρια και τα υλικά σε μια άλλη οπτική προσέγγιση και γενικότερα τη δική του φωτογραφική ματιά στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Όλες τις πληροφορίες τόσο για εκείνον όσο και για το έργο του μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα του, κάνοντας κλικ εδώ

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να εκπροσωπούμε έναν τέτοιο άνθρωπο και επιστήμονα!