Δημόσιες σχέσεις ενός προσώπου, Οι συνεργασίες μας

Μαργαρίτα Πανουσοπούλου

Η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου είναι πολύ όμορφη αλλά δεν φοβάται να τσαλακωθεί.
Είναι ηθοποιός αλλά και εξαιρετική χορεύτρια!
Είναι νέα αλλά έχει ήδη ένα μεγάλο βιογραφικό.

Θα τη δούμε, ως ηθοποιό, στη νέα ταινία, Ρισάλτο του Βασίλη Βαφέα, ως ξωτικό στην παιδική παράσταση “Κρητομυθεία” αλλά και ως χορεύτρια tango στο Faust
Γνωρίστε την.

Κόρη της Μπέτυς Λιβανού και του Γιώργου Πανουσόπουλου, αποφασίζει να φύγει, αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο, με προορισμό το Λονδίνο και τις σπουδές της.

Έτσι, θα τη βρούμε στη σχολή Italia Conti Academy of Theatre and Dramatic Arts και αφού ολοκληρώσει τις σπουδές της, να παίζει σε καταξιωμένα θέατρα σε Αγγλία, Ουαλία, Ιρλανδία, Σκοτία και Λονδίνο. Εκεί, είχε και την πρώτη της κριτική από το αμιγώς θεατρικό έντυπο, The Stage για το ταλέντο και την αλάθητη υποκριτική της ικανότητα.

Η μεγάλη της αγάπη για την Ελλάδα τη φέρνει πίσω, για να τη δούμε να πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες του Βασίλη Βαφέα, Ρεσάλτο και Γυναικείες Συνωμοσίες.

Τη θαυμάσαμε στο τηλεοπτικό σήριαλ, Το Νησί, στον ρόλο της Καλλιόπης και σε θεατρικές παραστάσεις, όπως η 12η Νύχτα, Ανεμοδαρμένα Ύψη, Η ζήλεια σε 3 φαξ, Η Πληγή, Ιππόλυτος κ.α

Ταυτόχρονα, δημιουργεί δύο θεατρικές ομάδες μαζί με την Μπέτυ Λιβανού και το 2011 φεύγει για την Αργεντινή για να σπουδάσει αυτό που λάτρευε πάντα, το tango.
Και τώρα, από τις 11 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, θα την απολαμβάνουμε στο Faust ως μια από τις τρεις χορεύτριες, που θα ομορφαίνουν τα απογεύματά μας.

Η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου είναι ένα άτομο που ζει με πάθος και ζει για την τέχνη. 

 

Η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου πάντα μας εκπλήσσει. Να κάποιες ακόμη δραστηριότητές της:
Η καρδιά του αργεντίνικου tango χτυπά στο Αχίλλειον της Κέρκυρας. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ
Ενώ κάνει «Ρισάλτο» από 3 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους. Δείτε ποια είναι η ταινία, η υπόθεσή της και οι συντελεστές της εδώ
Και κλείνουμε με την επιτυχία της χρονιάς, τη θεατρική παράσταση Romantic Fools. Θυμηθείτε την υπόθεση εδώ