«Αν δεν ήμουν φυσικομαθηματικός, κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν μουσικός. Συχνά σκέφτομαι με μουσική υπόκρουση. Ζω τους οραματισμούς μου μέσα στη μουσική. Βλέπω τη ζωή μου μέσα από ένα μουσικό πρίσμα. Αντλώ τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μέσα από τη μουσική».
– Albert Einstein –

Το ίδιο ισχύει και για το γραφείο μας! Θεωρούμε τη μουσική το Α και το Ω της ζωής αλλά και του πολιτισμού μας.

Γι’ αυτό υπάρχει μια σειρά εργασιών που κάνουμε για την προώθηση της μουσικής και των καλλιτεχνών της.

Ανεύρεση γραφείου αποδελτιοποίησης

Πολλές φορές, οι δημιουργοί, δεν γνωρίζουν ότι το έργο τους παρουσιάζεται στα ΜΜΕ.

Και είναι πραγματικά δύσκολο να παρακολουθείς όλα τα μέσα για τυχόν δημοσιεύσεις.

Με το κατάλληλο γραφείο αποδελτίωσης βλέπουμε σε ποια μέσα μπαίνουμε, έχουμε σε ηλεκτρονικό αρχείο  όλες τις παρουσιάσεις και τις συνεντεύξεις, βλέπουμε τι κάνει ο ανταγωνισμός, ποια τραγούδια αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή των επιλογών και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία.

Έτσι, οι δημιουργοί έχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται οι ίδιοι είτε για να τα προβάλουν στα δικά του social media είτε στην ιστοσελίδα τους!

Οργάνωση εκδήλωσης ή παρουσίασης της μουσικής παράστασης / καλλιτεχνών στο κοινό

Είναι η στιγμή που ο δημιουργός δείχνει, δια ζώσης πια, το μουσικό του έργο.

Κύριο μέλημά μας είναι η εύρεση του κατάλληλου χώρου. Ένα CD με χορευτική μουσική και στίχους που σε ταξιδεύουν, είναι καλό να παρουσιαστεί στον ανάλογο χώρο.

Στη συνέχεια δημιουργούμε την πρόσκληση με ένα κείμενο που ξεφεύγει από τα τυπικά μιας παρουσίασης και

Τέλος, ενημερώνουμε όλα τα ΜΜΕ για την εκδήλωση αυτή αλλά και τα άτομα που έχουμε στη δική μας λίστα επαφών.

Σημαντικός συνεργάτης σ’ αυτή την ενέργεια είναι και ο ίδιος ο δημιουργός, ο οποίος θα έρθει με τα δικά του όνειρα και επιθυμίες. Είμαστε εκεί για να τον ακούσουμε!

Πλάνο προώθησης και επικοινωνίας του μουσικού έργου ή / και καλλιτεχνών στα ΜΜΕ

Κάθε μουσική δημιουργία θέλει το δικό της πλάνο προώθησης προκειμένου να βρει το κατάλληλο αγοραστικό κοινό.

Έτσι, αφού ακούσουμε το μουσικό έργο, το παρόν αλλά και το παρελθοντικό, θα επιλέξουμε τα πιο κατάλληλα μέσα (Εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες και τηλεοπτικές εκπομπές) για να το προβάλουμε. Έχει πολύ μεγάλη σημασία η πορεία του καλλιτέχνη στα μουσικά δρώμενα ώστε η εικόνα που θα προβάλουμε να είναι σύμφυτη με το παρελθόν, το παρών και το μέλλον του.

Σκοπός είναι οι πολλές συνεντεύξεις του δημιουργού αλλά και οι παρουσιάσεις του μουσικού έργου.

Πλάνο marketing και διαφήμισης στα ΜΜΕ

Η διαφήμιση βοηθάει πάντα στο να γίνει γνωστό ένα έργο.

Η έρευνα για την εύρεση του κατάλληλου μέσου είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης.

Επομένως, η επικέντρωση στο σωστό μέσο έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα της διαφήμισης.

Social media

Όλοι ξέρουμε τη δύναμη των social media και πόσο πολύ τα χρησιμοποιούμε όχι μόνο για να επικοινωνήσουμε με τους φίλους μας αλλά και για να ενημερωθούμε.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της υπηρεσίας της Sidebar, που παρακολουθεί τις τάσεις και τις εξελίξεις στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα, την 1η Ιανουαρίου του 2016 υπήρχαν 6.744.991 χρήστες στο Facebook.

Μάλιστα, ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το 81% αυτών, συνδέονται καθημερινά.

Μια άλλη πλατφόρμα, το Instagram έχει ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θεωρείται ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα κοινωνικά δίκτυα μέχρι σήμερα και δεν είναι καθόου τυχαίο αφού παγκοσμίως ήδη μετρά 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε εκτός αυτών των εξελίξεων.

Ο ειδικός συνεργάτης μας, με άπειρες ώρες προσωπικής ενασχόλησης ψάχνοντας, ποστάροντας και ακολουθώντας τους πιο δυνατούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό σε συνδιασμό με τη στοχευμένη εκπαίδευσή της εταιρείας μας, αναλαμβάνει τη διαχείριση των social media λογαριασμών σας, επιστρατεύοντας τα πιο ισχυρά εργαλεία και τη φρέσκια του ματιά. Πάντα με γνώμονα το project και την ιδιαίτερη φύση του κάθε καλλιτέχνη και της κάθε δουλειάς.

Φωτογράφιση της μουσικής παράστασης, δημιουργία βίντεο της παράστασης, ψηφιακό άλμπουμ

Κατά τη διάρκεια της μουσικής παράστασης, έμπειρος φωτογράφος είναι μαζί σας ώστε να καλύψει όλες τις στιγμές που θέλετε να παραμείνουν αποτυπωμένες στον χρόνο.

Επίσης, δημιουργία βίντεο με όλες τις σημαντικές στιγμές της παράστασης προκειμένου να το κοινοποιήσουμε στα κοινωνικά δίκτυα όπως και στο κανάλι μας, το You tube.

Στο τέλος της συνεργασίας μας, θα πάρετε ένα ψηφιακό άλμπουμ με όλα όσα έχουν γράψει οι εφημερίδες, τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες για το βιβλίο σας.

Ένα δείγμα του ψηφιακού άλμπουμ μπορείτε να δείτε κάνετε κλικ εδώ