Νέα

Ελένη Ανδρεάδη-Σοφία Δημοπούλου υποψήφιες στα Βραβεία Βιβλίου Public 2017

Στη We Will είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς δύο από τις συγγραφείς που εκπροσωπούμε είναι υποψήφιες στα Βραβεία Βιβλίου Public 2017. 
Συγκεκριμένα, η Ελένη Ανδρεάδη με τους «Πράκτορες του Πλανήτη: Η Εκδίκηση του Πουφ» και η Σοφία Δημοπούλου με το μυθιστόρημα «Η Ζωή Απέναντι». 
Υπολογίζουμε ότι δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα για να ψηφίσετε και τις δύο!
Γιατί όμως να δώσετε την ψήφο σας; Δεν χρειάζονται περισσότερα επιχειρήματα, παρά λίγα λόγια για την πλοκή και την πορεία του καθενός. Θα τα βρείτε παρακάτω!

04879 03-proxeiro

Ελένη Ανδρεάδη-Πράκτορες του Πλανήτη: Η Εκδίκηση του Πουφ

Μετά την επιτυχία του βιβλίου της «Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη», το οποίο κέρδισε το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου στην κατηγορία γνώσεων, η Ελένη Ανδρεάδη επέστρεψε με τη νέα σειρά «Πράκτορες του Πλανήτη».
Στο πρώτο βιβλίο της σειράς «Η Εκδίκηση του Πουφ», το οποίο είναι υποψήφιο στα φετινά βραβεία του Public, η συγγραφέας μένει πιστή στο στόχο της: Καλεί τους μικρούς αναγνώστες ν’ αναλάβουν δράση, αποκτώντας μέσα από άκρως απόρρητες μυστικές αποστολές περιβαλλοντική συνείδηση.

Οι φοβεροί χαρακτήρες έχουν βάλει πλώρη για την οθόνη, με πρώτο βήμα τη συμμετοχή τους στο Cartoon Forum στην Τουλούζη. Αλλά και για την μακρινή Κίνα, αφού τα δικαιώματα των βιβλίων πωλήθηκαν στον εκδοτικό οίκο CITIC Kids, έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς της χώρας.

Ψηφίστε το βιβλίο εδώ

7143 16 H zoi apenanti1

Σοφία Δημοπούλου-Η Ζωή Απέναντι

«Εξαιρετικό μυθιστόρημα με αγωνιώδη πλοκή το οποίο καταφέρνει να παντρέψει τις ανθρώπινες ιστορίες με το σασπένς». Αυτό είναι το σχόλιο του Public για το τέταρτο βιβλίο της Σοφίας Δημοπούλου «Η Ζωή Απέναντι», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
Στο τέταρτο βιβλίο της, η «συγγραφέας παλιάς κοπής», όπως χαρακτηρίζει τη Σοφία Δημοπούλου η δημοσιογράφος Ελένη Γκίκα (ΕΘΝΟΣ), μας πηγαίνει πίσω στα σκοτεινά χρόνια της δικτατορίας. Εκεί δρουν οι ήρωές της, χαράσσοντας ο καθένας τη δική του πορεία.
Κεντρική ηρωίδα είναι η Δάφνη, η οποία ζει στη δύσκολη και σκοτεινή περίοδο της χούντας, σε μια λαϊκή γειτονιά της Αθήνας. Είναι η μοναχοκόρη ενός συντηρητικού δασκάλου και μιας συμβιβασμένης νοικοκυράς και μεγαλώνει μέσα σ’ ένα προστατευμένο περιβάλλον…
…Μέχρι που στο υπόγειο διαμέρισμα από κάτω τους έρχεται μια άλλη, πολύ διαφορετική οικογένεια από τη δική της, με μια άλλη μοναχοκόρη, την Άννα. Και τότε όλα αλλάζουν.
Ένα τρυφερό μυθιστόρημα που συγκινεί!

Ψηφίστε το βιβλίο εδώ

 VDS

Ελένη Ανδρεάδη, Η εκδίκηση του Πουφ

10168965 10203597838689082 780403503 n

Σοφία Δημοπούλου, Η ζωή απέναντι