Νέα

Η στιγμή για το σεμινάριο της Αγάπης πλησιάζει

Η Πέμπτη διάσταση είναι η διάσταση της Αγάπης, της Απόλαυσης, του Εύκολου και της Ευτυχίας.

Η μετάβασή μας θα γίνει μόνο εάν είμαστε έτοιμοι και ισορροπημένοι σαν πνεύμα, ψυχή και σώμα και θα την προκαλέσουμε με την αλλαγή που θα συμβεί μέσα μας. Όσοι είμαστε αυτή τη στιγμή στη γη είμαστε και οι πιο θαρραλέοι σ’ αυτό το σύμπαν! Είναι πολύ μεγάλη μας τιμή να ζούμε αυτή την εποχή με ένα ανθρώπινο σώμα έτοιμο να κάνει την μετάλλαξη από τον «μεταξοσκώληκα» σε «πεταλούδα» ώστε να μπορέσουμε να πετάξουμε, έχοντας καλά όμως τα πόδια στη γη και χρησιμοποιώντας τα πανέμορφα φτερά μας. Μια μετάβαση από το δύσκολο στο εύκολο, από το αδύνατο στο δυνατό, από τον φόβο στην πραγματική ανιδιοτελή αγάπη, από τον Υπηρέτη στον Μάγο.

Η ανθρωπότητα είναι υπεύθυνη γι’ αυτή την αλλαγή. Είναι μια αλλαγή που δεν θα προκληθεί από έξω προς τα μέσα αλλά από μέσα μας και μετά απλά θα αντικατοπτριστεί έξω μας.

Σε αυτό το σεμινάριο θα δουλέψουμε πολύ με την ένωση και τη συνεργασία του πνεύματος-ψυχής-σώματος! Γιατί αν αυτά τα τρία αρχίζουν να συνεργάζονται και μπουν σε απόλυτη ισορροπία τότε η μετάβαση θα γίνει με τον πιο εύκολο τρόπο.

  • Θα δουλέψουμε με το πνεύμα μέσα από διαλογισμούς και ασκήσεις ανάπτυξης της διορατικότητας.
  • Θα δουλέψουμε με την ψυχολογία μέσα από ασκήσεις αυτογνωσίας και ενδοσκόπησης και τέλος, το πιο σημαντικό,
  • θα απελευθερώσουμε το σώμα από πεποιθήσεις και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που έχουν δημιουργηθεί μέσα μας και τα οποία μας καθοδηγούν υποσυνείδητα.

Η απελευθέρωση του σώματος θα γίνει ιδιαίτερα μέσα από την απελευθέρωση της σεξουαλικής ενέργειας και την ανάπτυξη της συνείδησης των 5 αισθήσεων.

Η απελευθέρωση της σεξουαλικής ενέργειας βοηθάει στην εξισορρόπηση της αρσενικής-θηλυκής ενέργειας κάνοντάς μας να αισθανόμαστε πιο ισορροπημένοι και συνδεδεμένοι με το φύλο που ήρθαμε σ’ αυτή τη ζωή στη γη (άντρας ή γυναίκα).

Οι γυναίκες θα αισθανθούμε την άπειρη θηλυκότητά μας που θα εκφράζεται σε απόλυτη συνεργασία με την αρσενική μας ενέργεια και οι άντρες θα αισθανθούμε την αγάπη να εκφράσουμε τον αντρισμό μας μέσα από την θεραπευμένη θηλυκή μας ενέργεια.

  • Θα ενωθούμε μέσα από το πρώτο τσάκρα με την ενέργεια της γης νοιώθοντας και τα 4 στοιχεία μέσα στο σώμα μας.
  • Θα ενωθούμε μέσα από το 7 τσάκρα με το φως και τη δόνηση της Ακάσα
  • και θα παντρέψουμε τις δύο Ιερές Ενέργειες με έναν γλυκό και απόλυτα ισορροπημένο τρόπο στο Ναό της Καρδιάς μας, στο 4 τσάκρα,
  • έτσι ώστε να εξωτερικευτεί αυτή η ενέργεια με την πιο όμορφη δόνηση του σύμπαντος, την δόνηση της Αγάπης. Θα είναι μια καταπληκτική προετοιμασία μας για το Πέρασμα στην 5η Διάσταση.

Ομιλήτρια: Αγάπη Αποστολοπούλου

Ημερομηνίες: 8,9 και 10 Ιουνίου (Παρασκευή έως Κυριακή)

Τόπος: Ξενοδοχείο Negroponte, Ερέτρια

Κόστος: 135 ευρώ. Στην περίπτωση ζευγαριού το κόστος μειώνεται κατά 10%

Ξενοδοχείο: 100 ευρώ το άτομο στο δίκλινο ή 120 μονόκλινο. Στην διαμονή συμπεριλαμβάνονται πλήρη διατροφή, χρήση τζακούζι, πισίνας, γυμναστηρίου.

Σύνολο: 235 ευρώ.

Διοργάνωση σεμιναρίου: Βάσω Σωτηρίου, 6936 15 98 35 και vasso_sotiriou@hotmail.com

Η Αγάπη Αποστολοπούλου είναι δασκάλα χορού, Χοροθεραπεύτρια, δασκάλα Ρείκι, δασκάλα Μυήσεων στα Ακασικά Αρχεία, Ενεργειακή θεραπεύτρια (Κωδικοί Φωτός και Φόρμουλες Κβαντικής) και Κανάλι.