Νέα

Νάνσυ Μαλλέρου – περιοδεία

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου ταξιδεύει σ’ όλη την Ελλάδα και σου δείχνει πώς να ζεις καλύτερα

 

Το 2024 θα βρει την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου «στον δρόμο», σε κάθε πόλη της Ελλάδας, σε μια περιοδεία με τίτλο «Ζήσε καλύτερα με εσωκεντρισμό», σκοπός της οποίας είναι να δώσει μια άλλη διέξοδο στους ανθρώπους, έναν διαφορετικό τρόπο να προσεγγίζουν τη ζωή και να ζουν καλύτερα!

Η έμπειρη coach και ιδρύτρια της Life Clinic Group που έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους αλλά και επιχειρήσεις να πιστέψουν στο δυναμικό τους, θα ταξιδέψει σ’ όλη την χώρα μεταλαμπαδεύοντας τις αρχές του εσωκεντρισμού, μιας νέας φιλοσοφίας ζωής που ανέπτυξε η ίδια και εφάρμοσε στον εαυτό της και στους πελάτες της με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου σημειώνει: «Η ζωή είναι ωραία. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολη. Τουλάχιστον όχι πάντα! Όλοι χρειαζόμαστε γνώση, έμπνευση, παρακίνηση αλλά και πρακτικά εργαλεία και τεχνικές για να χτίσουμε ανθεκτικότητα, αυτοπεποίθηση, για να διαφυλάξουμε την ψυχική μας ηρεμία, να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να απολαύσουμε τις μικρές και τις μεγάλες χαρές. Με άλλα λόγια, να ζήσουμε καλύτερα».

Η παρουσίασή της στηρίζεται στο βιβλίο της «Εσωκεντρισμός» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο και θα έχει τον χαρακτήρα ομιλίας προσωπικής ανάπτυξης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επιδραστική ομιλία της δωρεάν,  και να αποκτήσουν εύκολα εφαρμόσιμα εργαλεία και στρατηγικές που θα τους βοηθήσουν να πάρουν τα ηνία της ζωής τους και να ζήσουν διεκδικώντας ό,τι πραγματικά τους αξίζει.

Ενδεικτικά:

  • Θ’ αναπτύξει τι είναι ο εσωκεντρισμός.
  • Γιατί η αγάπη του εαυτού δεν ταυτίζεται με τον εγωκεντρισμό.
  • Πώς να απαλλαγούμε από τις ενοχές.
  • Ποιες ενέργειες θα μας κάνουν να είμαστε ψυχικά και σωματικά ήρεμοι, υγιείς, χαρούμενοι και ασφαλείς.
  • Πώς θα ξεκλειδώσουμε τον αυθεντικό, μοναδικό εαυτό μας και να διεκδικήσουμε τον χώρο που μας αναλογεί, δείχνοντας σεβασμό στα όρια των άλλων.
  • Πώς θα δημιουργήσουμε ευτυχισμένες σχέσεις και θ’ αφήσουμε θετικό αποτύπωμα στον κόσμο μας.

Στο τέλος κάθε παρουσίασης θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση, ώστε να λυθούν όλες οι απορίες. Μια μοναδική ευκαιρία για να υιοθετήσουμε μια νέα στάση που θα μας οδηγήσει μια πιο γεμάτη, ουσιαστική και ευτυχισμένη ζωή.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της περιοδείας

Βόλος 20 Φεβρουαρίου

Λαμία 21 Φεβρουαρίου

Θεσσαλονίκη

Αθήνα

Χανιά

Ηράκλειο

Καβάλα

Ξάνθη

Κομοτηνή

Αλεξανδρούπολη

Πάτρα

Μυτιλήνη

Κέρκυρα

Σπέτσες

Άνδρος

Κεφαλονιά

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες το βιβλίο της Νάνσυ Μαλλέρου, «Εσωκεντρισμός» ΕΔΩ.

 

Βιογραφικό

H Δρ Νάνσυ Μαλλέρου είναι έµπειρη coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάµεσα στους πρωτοπόρους του coaching στην Ελλάδα. Εδώ και 20 χρόνια, μέσα από τα σεµινάρια, τις οµιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισµός»©, που παρουσίασε στην οµιλία της στο TEdx το 2019 και ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της στην προσωπική και την επαγγελµατική της ζωή και διέπει τη µεθοδολογία της στο coaching.

Το Women Economic Forum την τίµησε µε το βραβείο «Iconic Women Creating a Better World for All» (Μάρτιος 2020, Κάιρο). Είναι συγγραφέας των βιβλίων Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε! (εκδ. Σιδέρης 2006), Καλύτερα γίνεται (εκδ. Φερενίκη 2009) και Εσωκεντρισµός (εκδ. Πεδίο 2022). Είναι πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας, ενώ έχει master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το Coach U και έχει παρακολουθήσει σεµινάρια Lifestyle Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuing Education.

Διαθέτει 14 χρόνια εµπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών ως στέλεχος επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήµιο για περισσότερο από µία δεκαετία.

Έχει συµµετάσχει ως προσκεκληµένη οµιλήτρια σε πολλά επιστηµονικά συνέδρια και πανεπιστηµιακά προγράµµατα και έχει συνεργαστεί µε πολλές Fortune 500 εταιρείες, ΜΚΟ, startup επιχειρήσεις και σηµαντικές προσωπικότητες του επιχειρηµατικού κόσµου, της πολιτικής και του αθλητισµού.

Είναι πρέσβειρα του Women Act, ιδρυτικό µέλος και τέως πρόεδρος του ελληνικού παραρτήµατος της Διεθνούς Οµοσπονδίας Coaching (International Coach Federation).

Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά δίνουν αξία στη ζωή και ότι η ευδαιµονία δεν είναι προορισµός αλλά τρόπος να ταξιδεύουµε.