Νέα

Σφαιρική Αντιληπτικότητα – Εκδόσεις Χρυσαλλίδα. Υπογραφή συμβολαίου!

Η Σφαιρική Αντιληπτικότητα http://www.sferiki.gr έχει μια ιστορία τριανταδύο (32) ετών.

Την πρώτη έμπνευση για τη χρήση των γεωμετρικών σχημάτων σε ενεργητικούς στοχασμούς είχε ο Ιωάννης Καρλαούζος, το 1978, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Royal Melbourne Institute of Technology της Αυστραλίας. Μεσολάβησαν εικοσιπέντε (25) χρόνια έρευνας και μελέτης μέχρι τη στιγμή που συνάντησε τη Μαρία Λεβέντη, η οποία ακολουθούσε έναν παράλληλο δρόμο έρευνας των θεμελιωδών υπαρξιακών ερωτημάτων. Αμέσως, διαπίστωσαν το κοινό ερευνητικό ενδιαφέρον τους και από το 2003 αποφάσισαν να ζουν και να εργάζονται μαζί, στα πλαίσια της έρευνας και της αποκωδικοποίησης των παγκόσμιων αρχετυπικών συμβόλων.

Σήμερα παρακολουθούν τη μέθοδο εκατοντάδες εκπαιδευόμενοι, από παιδιά έως και άτομα τρίτης ηλικίας, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ελευσίνα. Η εταιρεία έχει στο δυναμικό της δεκαοκτώ (18) εξειδικευμένους συμβούλους σφαιρικής αντιληπτικότητας και παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών που βασίζονται στη μέθοδο αυτή.

Η Σφαιρική Αντιληπτικότητα είναι μία ελληνική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2008 στην Ελευσίνα, με βασικό στόχο την έρευνα, τη μελέτη και την αποκωδικοποίηση των παγκόσμιων αρχετυπικών συμβόλων. Εμπνευστές και ιδρυτές της είναι ο Ιωάννης Καρλαούζος και η Μαρία Λεβέντη.

Η μεταξύ μας συνεργασία αφορά την εύρεση εκδοτικού για το βιβλίο της Μαρίας Λεβέντη που στόχο έχει την προσωπική βελτίωση και τη λήψη αποφάσεων πάνω σε γερές βάσεις.

Ο στόχος επιτεύχθη καθώς λίγες μέρες πριν υπογράψαμε την έκδοση του βιβλίου με τις Εκδόσεις Χρυσαλλίδα. http://ekdoseischryssalis.blogspot.gr/

Καλή επιτυχία, λοιπόν, στο νέο αυτό ταξίδι!