Νέα

SummerU

SummerU: Το απόλυτο καλοκαιρινό σεμινάριο ευεξίας της Μαλού Λαρσινού είναι εδώ!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί του φέρνει την ανεμελιά που όλοι στερηθήκαμε τόσους μήνες λόγω καραντίνας, αλλά και άγχος. Όπως και να το κάνουμε, είναι η εποχή στην οποία κυριαρχούν οι συγκρίσεις. Για το πιο καλοσχηματισμένο σώμα, για το πιο λαμπερό δέρμα και η λίστα που ισοπεδώνει την αυτοπεποίθησή μας είναι μακρά…

ΑΝ…

  • Σκέφτεστε τα κιλά της καραντίνας και σας χαλάει η διάθεση, ιδιαίτερα τώρα που μόλις βγάλατε τα καλοκαιρινά.
  • Η ιδέα ν’ αφήσετε τον εαυτό σας να πεινάσει για μια ακόμη χρονιά στο βωμό της ιδανικής σιλουέτας σάς φαίνεται αφόρητη.
  • Οι μικρές κακές συνήθειες που ξεκινήσατε στο lockdown μοιάζουν δύσκολο να κοπούν, ακόμη κι αν η πρόσκαιρη χαρά που σας δίνουν σύντομα μεταμορφώνεται σε τύψεις.
  • Νοιώθετε εξαντλημένες, με έλλειψη κινήτρου για να ξεκινήσετε γυμναστική.

ΤΟΤΕ…

Ήρθε η στιγμή να ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΙΩΣ!

ΠΩΣ…

Με εμπνευσμένα video, ασκήσεις, tips και συνταγές, διαλογισμούς και live συνεδρίες… Με άλλα λόγια, με τη βοήθεια του “SummerU”. Του απόλυτα πρακτικού και αποτελεσματικού σεμιναρίου 8 εβδομάδων που σχεδίασε η health & wellness coach Μαλού Λαρσινού. Σ’ αυτό η ίδια συμπυκνώνει τις γνώσεις, την θετική της διάθεση και όλες τις δοκιμασμένες πρακτικές, και υπόσχεται να σας κάνει να εξωτερικεύσετε την πιο δυνατή, λαμπερή και θηλυκή πλευρά του εαυτού σας.

Όπως σημειώνει η ίδια: «Με εκατοντάδες γυναίκες που έχω συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια, σαν health & wellness lifestyle coach, είχαμε τις ίδιες ακριβώς σκέψεις και αυτόν τον κόμπο στο στομάχι, όσο πλησίαζε το καλοκαίρι. Πολλά χρόνια πάλεψα προσωπικά με αυτές τις σκέψεις και με στεναχωρούσε να βλέπω υπέροχες, δυνατές γυναίκες να χάνουν την αυτοπεποίθησή τους για κάτι που ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ! Κάποια στιγμή αποφάσισα να απελευθερωθώ μια για πάντα. Και το κατάφερα μέσω της γνώσης & της πρακτικής. Γι’ αυτό λοιπόν και έφτιαξα το SummerU».

 

SAVE THE DATE

SummerU-Δες το καλοκαίρι αλλιώς!

Online Σεμινάριο

Από 1 Ιουνίου και για 8 εβδομάδες

Με τη Μαλού Λαρσινού

Κόστος συμμετοχής: 320 €

Early booking: 260 €

Για εγγραφές κάντε κλικ ΕΔΩ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ…

  • Θα θυμηθείτε και πάλι πώς είναι να νιώθετε άνετα μέσα στο ίδιο σας το σώμα.
  • Θα ανυπομονείτε να βγείτε στην παραλία-χωρίς ντροπές και δεύτερες σκέψεις.
  • Θα ξεκινήσετε να εφαρμόζετε συνήθειες που θα σιγά-σιγά θα γίνουν τρόπος ζωής.
  • Θα χωρέσετε στ’ αγαπημένα σας σορτσάκια, χωρίς να υποβάλλετε τον εαυτό σας σε εξαντλητικές δίαιτες.
  • Θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να καταλάβετε πότε χάσατε το κίνητρό σας για ισορροπημένη διατροφή και άσκηση και-κυρίως- θα λάβετε όλα τα εργαλεία για να το ξαναβρείτε.

Και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σας, με τους δικούς σας ρυθμούς (πρόσβαση στα μαθήματα και το υλικό όποτε θέλετε), αλλά και ένα υποστηρικτικό πλαίσιο από γυναίκες με τις οποίες μοιράζεστε τους ίδιους στόχους.

ΣΤΟΧΟΣ…

Να πάρετε όλα τα εφόδια που θα σας επιτρέψουν να βρείτε τη λαμπερή, θηλυκή, σέξι πλευρά σας και να την αναδείξετε, αλλά-το πιο σημαντικό-να συνειδητοποιήσετε πόσο σπουδαίο είναι να είστε καλά με τον εαυτό σας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΟΥ ΛΑΡΣΙΝΟΥ

Πιστοποιημένη health & wellness coach. Σπούδασε Health Coaching στη Νέα Υόρκη, καθώς και ολιστική διατροφή, αλλά και Marketing στο Emerson College της Βοστώνης. Εκτός από την διατροφή, η δράση της επεκτείνεται και σε τομείς, όπως ο ύπνος, το άγχος και η πνευματικότητα.

Τόσο οι ιδιώτες, όσο και οι εταιρικοί πελάτες της εκτιμούν τον συνδυασμό της βαθιάς επιστημονικής γνώσης της με την αναζωογονητική και ολοκληρωμένη προσέγγισης που διαθέτει. Η Μαλού ακολουθεί μια επιστημονικά αποδεδειγμένη προσέγγιση στο wellness με την λογική της διαφορετικότητας του κάθε ανθρώπου και της φάσης ζωής που βρίσκεται, καθώς και την ισορροπία όλων των πυλώνων που συμβάλλουν στην ευεξία.

Έχει ζήσει και εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ και πλέον μένει μόνιμα στην Αθήνα.