Νέα

Θεραπευτικό σεμινάριο με την Annick Brofman – 15 και 16 Δεκεμβρίου 2012

Διήμερο Σεμινάριο με τη γυναίκα του Martin Brofman

Annick  Brofman

15 & 16 Δεκεμβρίου 2012

Το σύστημα,  Ο Καθρέφτης του Σώματος.

Η Annick Brofman ανακάλυψε το Σύστημα Ο Καθρέφτης του Σώματος το 1990, στα 27 της, γεγονός που για κείνη ήταν πραγματική αποκάλυψη! Θεράπευσε τον αστιγματισμό της, όπως και διαρκείς πόνους στο λαιμό και τους ώμους. Άρχισε να διδάσκει το Σύστημα Ο Καθρέφτης του Σώματος αλλά και τα Σεμινάρια Βελτιώστε την Όρασή σας το 1991. Από τότε, διδάσκει σε όλο τον κόσμο, όπως Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελβετία, Αγγλία, Κουβέιτ, Αίγυπτος, Δανία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ιταλία και για πρώτη φορά τώρα στην Ελλάδα.

“Το σώμα σου είναι ο καθρέφτης της συνείδησής σου.”

H μέθοδος  «Καθρέφτης του σώματος» είναι μια τεχνική που σας επιτρέπει να βιώσετε εμπειρικά την σχέση ανάμεσα στο σώμα, τη συνείδηση και την ζωή, και να μελετήσετε τους εσωτερικούς παράγοντες που ενθαρρύνουν τη διαδικασία θεραπείας.

Ο σκοπός αυτής της μεθόδου είναι να βοηθήσει, σε περίπτωση μη αρμονικής λειτουργίας του σώματος, την επιστροφή στη αρμονία και την ευφορία.

Αυτή η τεχνική και τα εργαλεία της επιτρέπουν να κατανοήσετε τον εαυτό σας και να εκδηλώσετε όλο και πιο πολύ τον πραγματικό εσωτερικό σας κόσμο.

Τα σημεία του οργανισμού σας που δεν λειτουργούν καλά παραπέμπουν σε περιόδους της ζωής σας, όπου βιώσατε αρνητικές καταστάσεις. Όταν υπάρχει μία ένταση στο σώμα σας, αυτό αντανακλά μια πίεση μέσα στη συνείδηση σας σχετικά με τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωή σας. Αν αποβάλετε τις εντάσεις από τη συνείδηση σας, μπορούν να εξαφανιστούν και οι εντάσεις από το σώμα σας.

Στη μέθοδο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη ικανότητα παρά μόνο όσα διδάσκονται σε ολιγοήμερα σεμινάρια.

Η τεχνική αυτή, η εκμάθησή της και η εύκολη χρήση της είναι στη διάθεση κάθε ατόμου που ενδιαφέρεται ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο μόρφωσής του. Τη μέθοδο αυτή μπορεί να τη δεχτεί ο κάθε άνθρωπος ανεξάρτητα από τη φιλοσοφία του και τα προσωπικά του πιστεύω.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,  Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ  Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ.

Η ενέργεια εκπορεύεται από την ύπαρξή σας και κατευθύνετε από τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας και τα πιστεύω σας. Όταν αυτή η ενέργεια δεσμεύεται με πολύ ένταση και δεν κυκλοφορεί ελεύθερα εξαιτίας κάποιας δυσαρμονικής επίδρασης από το περιβάλλον, τότε προκύπτει μια ασθένεια, ένα σύμπτωμα, ένα τραύμα.

Εφόσον κατευθύνετε την ενέργειά σας, τη συνείδησή σας, μπορείτε να απελευθερώσετε την ενέργεια όπου και αν ήταν δεσμευμένη, είτε σε σας είτε στους άλλους. Όταν επιτύχετε αυτό, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι η επιστροφή στην εμπειρία της ευφορίας. Αυτό το ονομάζουμε θεραπεία.

Η επιστροφή αυτή στην εμπειρία της ευφορίας μπορεί να πραγματοποιηθεί με την κατανόηση και την χρήση της κατάλληλης τεχνικής ώστε τα κέντρα ενέργειας του σώματος (Τσάκρα) να εναρμονιστούν και να απελευθερωθούν οι δεσμευτικές ιδέες. Είναι λοιπόν δυνατόν εκ νέου να έχετε την εμπειρία της υγείας και της ευτυχίας, κάνοντας αυτό που λειτουργεί καλύτερα για σας και δείχνοντας τον πραγματικό σας εαυτό.

Η μέθοδος ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ αναπτύχθηκε από τον Martin Brofman, Ph D.,  μελετητή της ψυχολογίας και των ανατολικών φιλοσοφιών, διδάκτορα φιλοσοφίας,  μέσα τις εμπειρίες του κατά την επιτυχή αντιμετώπιση μιας “θανατηφόρας”  ασθένειας και την επάνοδο του σε άριστη υγεία το 1975.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι η Annick Brofman, μία από τις εισηγήτριες που ο Martin Brofman εκπαίδευσε. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα αποτελέσματα της μεθόδου στην πράξη και να γίνετε μάρτυρες ενεργειών που μερικοί ονομάζουν “θαυματουργές” απλά επειδή δεν κατανοούν πλήρως τις αρχές που επιδρούν. Θα λάβετε αλλά και θα δώσετε έξι θεραπείες!

Με την ολοκλήρωση της εμπειρίας θα είσθε ικανοί να:

  • κατανοείτε και βιώνετε τον εαυτό σας σαν μια οντότητα ενέργειας
  • νοιώθετε, κατευθύνετε και αντιλαμβάνεστε την ενέργεια (αύρες,τσάκρα,μορφές σκέψης)
  • κατανοείτε τη σχέση ανάμεσα στο σώμα σας και τη συνείδησή σας
  • κατανοείτε πως τα συμπτώματα στο σώμα σας αντανακλούν εντάσεις στη συνείδησή σας
  • διαβάζετε το σώμα σαν ένα χάρτη της συνείδησης, κατανοώντας τη σχέση ανάμεσα στις εσωτερικές αιτίες και τα εξωτερικά συμπτώματα
  • κατανοείτε τα τσάκρα και τις σχέσεις τους με συγκεκριμένα επίπεδα της συνείδησης και τους τομείς της ζωής
  • χρησιμοποιείτε διάφορα εργαλεία προορισμένα για θεραπεία (λευκό φως, χρώματα, μορφές σκέψεις)
  • αντιληφθείτε τα αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των τεχνικών και εργαλείων

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήσετε με την Βάσω Σωτηρίου στο τηλ:  6936-159.835       email:  vasso_sotiriou@hotmail.com

Το βιβλίο της μεθόδου με τίτλο «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καμία ιατρική πράξη, ιατρική διάγνωση, ιατρική θεραπεία ή ιατρική συμβουλή δεν παρέχεται.  Καμία εγγύηση των αποτελεσμάτων δεν δίνεται ούτε υπονοείται.

Το διήμερο σεμινάριο της μεθόδου  «ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ» με εισηγήτρια την AnnickBrofman θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα   15 & 16 Δεκεμβρίου 2012 στο Ξενοδοχείο FreshΣοφοκλέους 26 και Κλεισθένους 2, Μοναστηράκι (στάση μετρό Μοναστηράκι).

Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.

Ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:

Σάββατο:   09:30  – 20:30      Κυριακή:  09:30  –  20:00     

Διαλλείματα:  Καφέ: 11:15 και 16:30 περίπου, και φαγητού 13:30 με 15:00.

Η παρουσία σας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου. 

 

Bάσω Σωτηρίου
Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία
Τηλ: +30 211 400 5461
Κιν.:. +30 6936 159 835
www.vassosotiriou.gr
Email: vasso_sotiriou@hotmail.com
Facebook: vasso.sotiriou.1