Νέα

Βιωματικό σεμινάριο: Είστε έτοιμοι να πετάξετε την σκουριασμένη πανοπλία σας;

Ένα συγκινητικό και άκρως συμβολικό παραμύθι γίνεται η αφορμή για να ξεδιπλώσουμε την αληθινή μας δύναμη, να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα τον εαυτό μας, να τον «ακούσουμε» και-τελικά-να σπάσουμε τις άμυνες που όχι μόνο δεν μας προστατεύουν, αλλά αντίθετα μας εγκλωβίζουν.

Ο λόγος για το βιβλίο του Ρόμπερτ Φίσερ «Ο ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία» , στο οποίο βασίζεται ένα από τα πιο επιτυχημένα βιωματικά σεμινάρια της Ελένης Αϋφαντή. 
Αν δεν το έχετε ήδη παρακολουθήσει ή αν χρειάζεστε λίγη ακόμη προσπάθεια για να ξεφορτωθείτε τα τελευταία-τα πιο βαριά, κομμάτια της δικής σας πανοπλίας, τότε…

…Σημειώστε τις ημερομηνίες και κλείστε έγκαιρα τη θέση σας

Βιωματικό σεμινάριο για τον φόβο και τις άμυνες (περιλαμβάνει ασκήσεις)
Εισηγήτρια: Ελένη Αϋφαντή
Σάββατο 18/3, στις 19.00 στον νέο χώρο της Ελένης Αϋφαντή στον Πειραιά (Κολοκοτρώνη 102-104, 6ος όροφος, κουδούνι Ανέλιξις)
Και 
Τετάρτη 29/3, στις 18.30 στο Aegean College (Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3211228)
Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες
Συμμετοχή: 15 €
Κράτηση θέσης: 6937 336 686

FEAR

Ο συμβολισμός της πανοπλίας
Όλοι κατά τη διάρκεια της ζωής μας, χτίζουμε σιγά-σιγά την πανοπλία μας. Την έχουμε σε επιφυλακή, έτοιμοι να τη φορέσουμε για να μείνουμε αλώβητοι στα δύσκολα. Ακόμη όμως και όταν αποφασίζουμε να την αφήνουμε που και που στην ντουλάπα, οι πάντες- η οικογένεια, το σχολείο, η κοινωνία ολόκληρη-μας ωθούν να μην την αποχωριζόμαστε ποτέ.
Για το καλό μας, φυσικά…
Κάπως έτσι μάθαμε να πιστεύουμε ότι μας προστατεύει και- ίσως να το κάνει κάποιες φορές, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πανοπλία μας κυρίως μας απομακρύνει. Από τι; Από τη ροή της ζωής που ο μισός εαυτός μας θέλει να τη ζήσει στο έπακρο, αλλά ο άλλος μισός είναι ακινητοποιημένος, χαμένος μέσα στις άμυνες, στις συνήθειες, στις περιοριστικές πεποιθήσεις μας.
Αυτή είναι που μας εμποδίζει να είμαστε οι υπέροχοι άνθρωποι που έχουμε γεννηθεί να είμαστε και μας κάνει να πολεμάμε να γίνουμε κάτι που είμαστε έτσι κι αλλιώς, απλά δεν μπορούμε πια να το δούμε.

test new 10A

Βιογραφικό:
Η Ελένη Αϋφαντή είναι σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (LifeCoach), εκπαιδευμένη στη θεραπεία ανθρωπίνων συστημάτων και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχεται στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ειδικευμένη στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), ως εκπαιδεύτρια (NLP CoachingTrainer). 
Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Université de La Rochelle της Γαλλίας, η Ελένη εργάστηκε για 28 πολύ δημιουργικά χρόνια στον κόσμο της βιομηχανίας ως στέλεχος Παραγωγής, Αγορών, καθώς και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Έχοντας ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο της επαγγελματικής της ζωής, αποφάσισε, το 2010, να αποδεχθεί τη φυσική της κλίση να υποστηρίζει και να καθοδηγεί ανθρώπους στην πραγματοποίηση των επιθυμιών που έχουν για τη ζωή τους. Έτσι, μελέτησε συστηματικά και αφοσιώθηκε με πάθος σε μια δουλειά για την οποία, στην πραγματικότητα, εκπαιδευόταν ήδη επί σειρά ετών, από μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον. Από το 2011 πραγματοποιεί βιωματικά σεμινάρια και ομαδικές ή ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής με μια ευρεία θεματολογία, όπως αυτογνωσία, σχέσεις, πραγματοποίηση στόχων, διαχείριση αρνητικών καταστάσεων, και άλλα.
Περισσότερες πληροφορίες για την ίδια μπορείτε να βρείτε εδώ