Νέα

Εδώ η ψήφος σας μετράει!

Η Κατερίνα Βρανά λαμβάνει μέρος στον διαγωνισμό του Laugh Factory «Το Πιό Αστείο Άτομο Στον Κόσμο»!
Ψηφίστε Τώρα και Βοηθήστε την Κατερίνα Να Συμμετάσχει Στην Πρωτοβουλία Μας Για Ειρήνη Μέσω Του Γέλιου

download

Μπορεί η Ελλάδα να μην είναι η χώρα που πλειοψήφισε στα χρυσά στο Ρίο και να μην κέρδισε το Euro, έχετε όμως παρ’όλα αυτά την ευκαιρία να προωθήσετε την παγκόσμια ειρήνη μέσω του διαγωνισμού κωμωδίας του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Πλανήτη» και να βοηθήσετε την Κατερίνα Βρανά να κερδίσει το μεγάλο βραβείο των 100.000 δολλαρίων!

Στο φετινό διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος 56 χώρες από όλη την υφήλιο με 89 κωμικούς να διαγωνίζονται για μια θέση στον Μεγάλο Τελικό που θα γίνει στην Φινλανδία – η οποία πρόσφατα ονομάστηκε μία από τις «Πιο Χαρούμενες Χώρες Της Γης» – από 4 εως και 10 Δεκεμβρίου στο Ελσίνκι. Έχετε την ευκαιρία να υποστηρίξετε αυτήν την προσπάθεια για ειρήνη.

Αν θέλετε να ψηφίσετε, κάντε κλικ στο LaughFactory.com

Το γέλιο είναι μιά παγκόσμια γλώσσα που φέρνει τους ανθρώπους πιό κοντά και επιτυγχάνει εκεί που η διπλωματία και η δημοκρατία έχουν αποτύχει. Αυτός ο διαγωνισμός παρουσιάζει την Κατερίνα Βρανά ως μία εναλλακτική πρέσβειρα ειρήνης.

The Laugh Factory
Από το ξεκίνημά του ως καινούριο comedy club στο Χόλλυγουντ το 1979, το Laugh Factory (Εργοστάσιο Γέλιου) έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παραγωγής και ανάδειξης κωμωδίας στον κόσμο. Ηγείται του χώρου σε παγκόσμιες περιοδείες κωμωδίας και σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Το κανάλι του Laugh Factory μετράει πάνω από 210 εκατομμύρια θεατές.

PANC fest 1

Σε πολλές συνεντεύξεις της έχει πει, αστειευόμενη, πως θέλει να γίνει η Κυρίαρχη του Πλανήτη. Φαίνεται πως δεν είναι και πολύ μακριά απ’ αυτό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *