Νέα

Ένα βιβλίο που θα σας μάθει πώς να ομορφύνετε – κι άλλο!

Η Κατερίνα Κύργιου προέρχεται από οικογένεια με μεγάλη παράδοση στον κλάδο της αισθητικής, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία.
Με νέες ιδέες και μεγάλα όνειρα προχωρά, 13 χρόνια τώρα, στον δικό της δρόμο, εκείνον της εκπαίδευσης, εξάσκησης και υπέροχων αποτελεσμάτων στο μακιγιάζ.
Έκανε τις ανώτατες σπουδές στην Ελλάδα, παίρνοντας το πτυχίο Αισθητικής και κοσμετολογίας, στο ΤΕΙ Αθηνών συνεχίζοντας την επιμόρφωσή της στην Ιταλία, τη Γερμανία και την Αμερική δίπλα στους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, όπως ο Terry Barber (creative director της Mac) και η Malu Wilz. Υπήρξε κριτής στα βραβεία Prix De Beaute , εισηγήτριασεμιναρίου επαγγελματικού μακιγιάζ στο Meditteranean College και εισηγήτρια σεμιναρίου master class για επαγγελματίες make up artists με χορηγό την εταιρεία DiorΗ Κατερίνα Κύργιου είναι η μοναδική make up artist στην Ελλάδα που η εταιρεία Dior βρίσκεται πάντα δίπλα της ως χορηγός. Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με την τηλεοπτική εκπομπή Join us ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες και σχετικά blog.

Έχει βρεθεί στο πλευρό πολλών επωνύμων της ελληνικής showbizπροσφέροντας τις υπηρεσίες της με σκοπό την ανάδειξη του επαγγελματικού και του προσωπικού τους προφίλ.

Τέλος, είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας η οποία αποτελείται από εκπαιδευτικούς ανωτάτων κρατικών ιδρυμάτων που επιμελούνται τη συγγραφή εκπαιδευτικού βιβλίου το οποίο θα αποτελέσει την ύλη της Β’ τάξης των ΕΠΑΛ.

Αποτέλεσμα, όλων των παραπάνω, το βιβλίο της, Η μαγεία του μακιγιάζ!

cover
  • Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, tips μακιγιάζ, τεχνοτροπίες και βήμα προς βήμα η εφαρμογή τους.
  • Ξεκινά από την Ιστορία του μακιγιάζ( των αρχαίων πολιτισμών αλλά και μακιγιάζ ανά δεκαετία) και 
  • συνεχίζει με τη μελέτη του προσώπου που θα γίνει ο καμβάς μας, σύμφωνα με τις Αρχές Δερματολογίας, Προσωπολογίας και Χρωματολογίας.
  • Κι επειδή καλή είναι η θεωρία αλλά η πράξη ακόμα καλύτερη, στο πιο εκτενές κεφάλαιο του βιβλίου προβάλλει βήμα προς βήμα την εφαρμογή του μακιγιάζ. Είτε πρόκειται για απλό μακιγιάζ(πρωινό, βραδινό, ώριμης ηλικίας) είτε για επαγγελματικό (φωτογράφισης, πασαρέλας, αντρικό, νυφικό).
  • Στο τελευταίο κεφάλαιο, εντυπωσιάζει το θέμα που ενώ απασχολεί πολλούς αναγνώστες συνήθως δεν το συναντάμε στα βιβλία που κυκλοφορούν: Επάγγελμα μακιγιέρ-μακιγιέζ. Πώς μπορείς να γίνεις και ποιες οι ευκαιρίες εργασίας.
576490 532535236765552 1048362196 n
562510 452550538097356 2135794971 n
1450892 701005773251830 1469270342 n

Ένα πραγματικά υπέροχο βιβλίο που από τη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου δεν έπαψα να χρησιμοποιώ εκείνα τα θαυματουργά και πολύτιμα μυστικά, που μοιράζεται μαζί μας.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε στην ιστοσελίδα www.katemakeup.gr 
ή τηλεφωνώντας στο 210 52 31 019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *