Νέα

Γιώργος Χατζηπαύλου – Μια συνεργασία που πάει… γελώντας!!!!

 

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου είναι νέος, ωραίος και αστείος. Πολύ αστείος!

Ανήκει στο είδος του κωμικού που ξέρει πώς να παρασύρει το κοινό του σε μια κατάσταση απίστευτης ευφορίας και γέλιου.

Το 2007 άφησε το θέση του στη διαφημιστική εταιρία που δούλευε για να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε αυτό που λάτρευε: Το stand up comedy.

Από τότε, τον βρίσκουμε να περνάει από τις Νύχτες Κωμωδίας και το House of Art, στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας, στο θέατρο Παραμυθίας και στο Εν Αθήναις.

Παράλληλα, έκανε παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά κι εκπομπές στο ραδιόφωνο, τόσο μουσικές όσο και σατιρικές (ΣΚΑΙ, ΕΡΑΣΠΟΡ, FREEDOM, BHMAFM), αλλά και στην τηλεόραση και στο ίντερνετ (Comedylab, Σκερτσάκια, Λες και το ξερες, Σφηνάκια) με πιο αγαπημένη, την Μάχη των φύλων.

Μια από τις πιο σπουδαίες δραστηριότητές του ήταν και η οργάνωση της παράστασης Stand up for U, την μεγαλύτερη stand up comedy παράσταση για την UNICEF και τα παιδιά, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Κακογιάννη, και που θα την επαναλαμβάνει  κάθε χρόνο, τον Μάιοστην θεατρική σκηνή του Ιδρύματος.

Και τώρα,  έπειτα από δύο επιτυχημένες σεζόν (86 παραστάσεις – οι περισσότερες από τις οποίες sold out – και 8500 εισιτήρια) θα παρουσιάζει μία από τις καλύτερες ελληνικές παραστάσεις stand up comedy σε έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους πολιτισμού της Ελλάδας, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, κάθε Σάββατο, στις 21.30 μέχρι και τέλος Ιανουαρίου.

Μία παράσταση που θέτει καίρια ερωτήματα  και απαντάει σε όσα μας φέρνουν αντιμέτωπους με το άλλο φύλο:

 Γιατί οι γυναίκες μιλάνε με “σήματα”;

Μάνα: η γυναίκα της ζωής μας;

Ποιος σηκώνει το καπάκι της τουαλέτας;

Τελετή και γλέντι: το αληθινό μυστήριο του γάμου! 

Η μάχη της συγκατοίκησης! 

Γιατί η θηλυκότητα φαίνεται ενώ ο ανδρισμός είναι κάτι φλου; 

Πώς γίνονται τα παιδιά; 

Τι θα γινόταν αν υπήρχε facebook στην αρχαιότητα; 

Αυτά και τόσα άλλα μεγάλα ερωτήματα της ανθρωπότητας με ή χωρίς κρίση σατιρίζονται και αναλύονται σε μία παράσταση που παίρνει τα σοβαρά στα αστεία και τα αστεία στα σοβαρά!

Από το Σάββατο 1η Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 21:30 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Εισιτήρια 10 ευρώ. Προπώληση, 8 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του κάνοντας κλικ εδώ!

Κριτικές για την παράστασή του:

  • Ο Γιώργος Χατζηπαύλου είναι ίσως ο μόνος που κάνει τόσο καλό stand up comedy στην Ελλάδα. Αστερόπη Λαζαρίδου, ΒΗΜΑGAZINO
  •  Ένας κωμικός που του είναι πανεύκολο να σε κάνει να γελάσεις. Αν η ελληνική stand up comedy σκηνή έπρεπε να έχει έναν εκπρόσωπο αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γιώργο Χατζηπαύλου. Ένας από τους πιο δραστήριους εκπροσώπους του είδους! Νίκος Βουλαλάς, ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *