Νέα

Η Βικτόρια Χίσλοπ επισκέπτεται τη Σκιάθο!

Η Victoria Hislop επισκέπτεται τη Σκιάθο σε μια ομιλία της για τη λογοτεχνία. Ποια είναι τα αγαπημένα της βιβλία, ποιο βιβλίο δεν θα ξαναδιάβαζε ποτέ, ποιους συγγραφείς αγαπάει, ποιες είναι οι συνήθειές της όταν γράφει, πόσο κρατάει η έρευνα πριν τη συγγραφή… Αυτά και άλλα πολλά θα τα μάθετε στην ομιλία που θα δώσει στη Σκιάθο, στο μαγευτικό Kivo art & Gourmet Hotel, στην περιοχή Μικρός Βασιλιάς.

Παρασκευή 17 Ιουλίου, στις 21.00

Τηλ: 24270 21842

www.kivoskiathos.com


Απολαύστε τη
Victoria Hislop σε μια ομιλία της σχετικά με τη σπουδαιότητα του βιβλίου και τη λογοτεχνία του σήμερα. Μαζί της θα είναι ο Δημήτρης Αγγελίδης, δημοσιογράφος στην Εφημερίδα των συντακτών. Μια συνέντευξη που δεν θα μοιάζει σε τίποτε με αυτές που έχετε ήδη παρακολουθήσει.

 

Η Βικτόρια Χίσλοπ έγραψε το μυθιστόρημα «Το Νησί» το 2005, εμπνευσμένη από μια επίσκεψή της στη Σπιναλόγκα, την εγκαταλειμμένη αποικία λεπρών. Το βιβλίο της έγινε διεθνές μπεστ σέλερ, εκδόθηκε σε τριάντα γλώσσες, με πωλήσεις πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και μεταφέρθηκε σε τηλεοπτική σειρά 26 επεισοδίων για την ελληνική τηλεόραση. Η ίδια ανακηρύχθηκε Πρωτοεμφανιζόμενη Συγγραφέας της Χρονιάς στα βραβεία Galaxy British Book και αυτή τη στιγμή είναι πρέσβειρα για την αντιμετώπιση της λέπρας.

Στη συνέχεια, η αγάπη της για τη Μεσόγειο την οδήγησε στην Ισπανία και στο μυθιστόρημά της «Ο Γυρισμός», στο τρίτο της μυθιστόρημα, «Το Νήμα», η Βικτόρια επιστρέφει στην Ελλάδα για να εξιστορήσει τη συγκλονιστική ιστορία της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα και το τέταρτό της βιβλίο είναι μια θαυμάσια συλλογή διηγημάτων με φόντο την Ελλάδα, «Ο Τελευταίος Χορός και Άλλες Ιστορίες». Τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε το νέο της βιβλίο, «Η Ανατολή» με την ιστορία της να αναφέρεται στην Κύπρο.

Η Βικτόρια μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *