Νέα

Καλά νέα: η εταιρεία μας μεγαλώνει και… δικτυώνεται!

Όλοι ξέρουμε τη δύναμη των social media και πόσο πολύ τα χρησιμοποιούμε όχι μόνο για να επικοινωνήσουμε με τους φίλους μας αλλά και για να ενημερωθούμε.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της υπηρεσίας της Sidebar, που παρακολουθεί τις τάσεις και τις εξελίξεις στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα, την 1η Ιανουαρίου του 2016 υπήρχαν 6.744.991 χρήστες στο Facebook.

Μάλιστα, ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το 81% αυτών, συνδέονται καθημερινά.

Μια άλλη πλατφόρμα, το Instagram έχει ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Θεωρείται ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα κοινωνικά δίκτυα μέχρι σήμερα και δεν είναι καθόου τυχαίο αφού παγκοσμίως ήδη μετρά400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε εκτός αυτών των εξελίξεων. Κι έτσι, ένας νέος συνεργάτης μας, ο Σπύρος Μπράτος, έχει αναλάβει τα social media και ειδικότερα το Facebook και το Instagram με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Σπύρος, με άπειρες ώρες προσωπικής ενασχόλησης ψάχνοντας, ποστάροντας και ακολουθώντας τους πιο δυνατούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό σε συνδιασμό με τη στοχευμένη εκπαίδευσή του, αναλαμβάνει τη διαχείριση των social media λογαριασμών σας, επιστρατεύοντας τα πιο ισχυρά εργαλεία και τη φρέσκια του ματιά. Πάντα με γνώμονα το project και την ιδιαίτερη φύση του κάθε καλλιτέχνη και της κάθε δουλειάς.

Η φιλοσοφία του γραφείου μας είναι και παραμένει η ίδια:
Σεβόμαστε απόλυτα το έργο κάθε καλλιτέχνη και καταλαβαίνουμε ότι τη στιγμή που θα έρθει να μας προτείνει συνεργασία, είναι έτοιμος να βγει στον έξω κόσμο ύστερα από μια μεγάλη περίοδο εσωστρέφειας. Καταλαβαίνουμε ότι ο κάθε δημιουργός κυοφόρησε για μέρες, μήνες, ίσως και χρόνια, το έργο του και τώρα που επιτέλους το φέρνει στο φως, θέλει να το μοιραστεί, να το αναδείξει και σίγουρα θέλει κάποιον να τον οδηγήσει με σωστά βήματα προς την επιτυχία. Αυτό ακριβώς έχουμε στο μυαλό μας όταν αναλαμβάνουμε την προώθηση μιας δουλειάς. Είμαστε διαρκώς δίπλα του απαντώντας, στηρίζοντας, ανοίγοντας δρόμους, προτείνοντας ιδέες και ψάχνοντας για τις καλύτερες λύσεις.

Καλή μας αρχή, λοιπόν.
Σπύρο, καλώς όρισες στην ομάδα μας

12744561 670949683044585 4559519222235513019 n

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *