Νέα

Μια μεγάλη επιτυχία υπογραφής συμβολαίου!

 

 

 

1932344_628340557219322_1876924554_n

Με τη Σοφία Δημοπούλου, ξεκίνησε η συνεργασία μας τον Μάιο του 2012, προωθώντας το πρώτο της βιβλίο, Lapis Lazuli-Η πέτρα που λείπει, από τις Εκδόσεις Ιωλκός. Δουλέψαμε μαζί για 5 μήνες.

Στη συνέχεια, μου εμπιστεύτηκε το δεύτερό της βιβλίο, Άλμα θα πει ψυχή για να βρούμε εκδοτικό οίκο, γεγονός που πραγματοποιήθηκε με τις  Εκδόσεις Ενάλιος-Ωκεανός. Δουλέψαμε και πάλι μαζί, προωθώντας το βιβλίο για 10 ολόκληρους μήνες.

Όλο αυτό το διάστημα, η Σοφία έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Απαντούσε εν μία νυκτί στις συνεντεύξεις, έστελνε μόνη της τα βιβλία στους δημοσιογράφους, ήταν πάντα πρόθυμη να ταξιδέψει για να κάνουμε τις παρουσιάσεις των βιβλίων της.

Κάποια στιγμή μου εμπιστεύτηκε το εξής: “Δεν είναι αυτά τα δύο βιβλία που με απασχολούν. Είναι τα πρώτα μου βιβλία και θα βρουν τον δρόμο τους. Αυτό που θέλω είναι να επενδύσω στο μέλλον μου, σαν συγγραφέας”. Κι εκείνη τη στιγμή, κατάλαβα πως είχα να κάνω με έναν άνθρωπο με πολλά όνειρα, θέληση για το καλύτερο αλλά και τρομερά εργατικό.

Δύο χρόνια μετά την έναρξη της συνεργασίας μας, έφτασε η στιγμή που δρέπουμε και οι δύο τους καρπούς των προσπαθειών μας.

Μόλις σήμερα το πρωί, υπέγραψε για την έκδοση του τρίτου της βιβλίου με έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς της Ελλάδας, το Μεταίχμιο.

Σοφία μου, ο δρόμος είναι ανοιχτός για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

Σε εμπιστεύομαι απόλυτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *