Νέα

Μια ομιλία για το stand up comedy και την επικοινωνία

O Γιώργος Χατζηπαύλου

στο Aegean College!

 

 

 

 

 

Το Aegean College υποδέχεται τον γνωστό stand-up comedian, Γιώργο Χατζηπαύλου, την Τρίτη 28 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου (Πανεπιστημίου 17) και ώρες 18:00-20:00. Ο μετρ του είδους θα παραδώσει σεμινάριο με θέμα «Τεχνικές stand-up και επικοινωνίας. Από τη συγγραφή μέχρι το performance», το οποίο απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το χώρο της τέχνης και του θεάτρου είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά ή ως απλοί θεατές!

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ασχολείται από το 2007 αποκλειστικά με το stand-up comedy πραγματοποιώντας σειρά επιτυχημένων παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα έχει πλήθος συμμετοχών σε τηλεοπτικές και διαδικτυακές σειρές όπως επίσης και εβδομαδιαία παρουσία στο ραδιόφωνο.

Για το stand-up comedy έχει δηλώσει: «Το stand up comedy όμως ήταν και παραμένει το καλύτερό μου! Θεωρώ ότι το είναι το πιο ολοκληρωμένο είδος κωμωδίας κι ένας καταπληκτικός τρόπος να σκέφτεσαι και να ερμηνεύεις το περιβάλλον σου αλλά κι όσα ζεις. Γιατί η σάτιρα και το αστείο υπάρχουν παντού. Αρκεί να περιμένεις λίγο. Άλλωστε, όπως λένε, η κωμωδία δεν είναι παρά Δράμα συν Χρόνος.»

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 210 3211228 ή με το e-mail: info@aegeancollege.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *