Νέα

Πράκτορες του Πλανήτη: Η Ελένη Ανδρεάδη παρουσιάζει τα βιβλία της στο Public

Τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην παρουσίαση των βιβλίων της Ελένης Ανδρεάδη Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη και Η Εκδίκηση του Πουφ.

Πρόκειται για δύο βιβλία με οικολογικά εκπαιδευτικά μηνύματα, πρωτότυπα και αστεία κείμενα, στοχευμένη επιστράτευση των νέων τεχνολογιών και μοντέρνα εικονογράφηση, τα οποία καλούν μικρούς και μεγάλους να γίνουν πράκτορες του πλανήτη. Να αναλάβουν, δηλαδή, μυστικές και άκρως απόρρητες αποστολές, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

7293 pouf afisa

Για τα βιβλία θα μιλήσουν:

Η συγγραφέας και δημιουργός της Μη-Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Πράκτορες του Πλανήτη Ελένη Ανδρέαδη θα μιλήσει για τα βιβλία όπως επίσης και για την προσπάθειά της να επικοινωνήσει το μήνυμα της διάσωσης του πλανήτη στα παιδιά.

Η Φοίβη Κουντούρη, Επιστημονική Διευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Έρευνας για το Περιβάλλον και την Οικονομία, Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο London School of Economics θα μιλήσει για την κλιματική αλλαγή και την ανάγκη δράσης.
Η Κατερίνα Βρανά, stand up comedian, θα αναφερθεί στη σημασία του χιούμορ στην επικοινωνία
Και ο Μάρκος Ζάγκας υπεύθυνος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Μη- Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Πράκτορες του Πλανήτη θα αναφερθεί στα προγράμματα που γίνονται σε πάνω από 12.000 παιδιά ετησίως.
Την παρουσίαση συντονίζει η δημοσιογράφος Τίνα Μανδηλαρά.

Σας περιμένουμε γιατί ποτέ δεν είναι αργά για να γίνετε κι εσείς Πράκτορες του Πλανήτη!

7293 Pouf Prosklisi Page 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *