Νέα

Self Confidence Bootcamp

Έξι εβδομάδες για να χτίσεις ακλόνητη αυτοπεποίθηση με την αλάνθαστη μέθοδο

της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου.

Ίσως δεν είναι πάντα προφανές, όμως η χαμηλή αυτοπεποίθηση ιδιαίτερα μετά από μεγάλες αλλαγές, μπορεί να μας στερήσει αυτά που επιθυμούμε χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουμε. Οι αλλαγές μάς φέρνουν αμφιβολία, η αμφιβολία μπορεί να μετατραπεί σε ανησυχία και αυτή με τη σειρά της σε άγχος και στασιμότητα.

Αν δεν αισθάνεστε «αρκετά καλός», αν φοβάστε να ρισκάρετε, ανέχεστε δυσλειτουργικές σχέσεις στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή, αν φοβάστε την απόρριψη, αν πιστεύετε ότι δεν δικαιούστε ό,τι οι άλλοι, τότε η «διάγνωση» είναι μία: έλλειψη πίστης στον εαυτό σας.

Στα καλά νέα τώρα, υπάρχει λύση: Η αυτοπεποίθηση μπορεί να χτιστεί, εφόσον βέβαια υπάρξει η κατάλληλη καθοδήγηση. Και η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, η κορυφαία life coach, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τα καταφέρετε. Να διαπιστώσετε πως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, η πιο δυνατή, αποφασιστική και-τελικά-η πιο ευτυχισμένη, υπάρχει. Αρκεί να της δώσετε χώρο ν’ ανθίσει και να την θωρακίσετε.

Αν θέλετε να χτίσετε ακλόνητη αυτοπεποίθηση σε έξι μόλις εβδομάδες και μάλιστα από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού σας, τότε δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο Self Confidence Bootcamp.

SAVE THE DATE

Bootcamp Αυτοπεποίθησης
Εντατικό
online πρόγραμμα
Με την υπογραφή της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 26 Οκτωβρίου-5 Δεκεμβρίου

Κόστος: 385 ευρώ ή δύο δόσεις των 225
Early Bird: έως 15 Οκτωβρίου (295 ευρώ)

Δομή του Bootcamp

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνετε στο Inbox σας:

  • ένα βίντεο, αποκλειστικά φτιαγμένο για τις ανάγκες του Bootcamp. Σ’ αυτό, η Δρ. Μαλλέρου θα εξηγεί, με το δικό της χαρισματικό ύφος, τη θεματολογία της εβδομάδας, αναλύοντας βαθιές και περίπλοκες έννοιες με απλό και πρακτικό τρόπο.
  • ένα κεφάλαιο από το Βιβλίο Εργασίας που περιέχει θεωρία και πρακτικές ασκήσεις, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε όσα μέχρι τώρα αποφεύγατε.
  • μια πρόκληση που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μέσα στην εβδομάδα και να την κοινοποιήσετε μέσα στο αποκλειστικό κλειστό Facebook group.

Το πρόγραμμα, επίσης, περιλαμβάνει 4 διαδικτυακές ομαδικές συνεδρίες (60’ η καθεμία) με την Δρ. Μαλλέρου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε και bonus 3 κεφάλαια από το best seller βιβλίο της Νάνσυ: «Καλύτερα Γίνεται», καθώς και επιλεγμένη λίστα από video, τα οποία σχετίζονται με την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.

6 εβδομάδες, στη διάρκεια των οποίων θα δείτε τον εαυτό σας να βγαίνει από τη ζώνη ασφάλειας και να περνάει σταδιακά στην δράση. Όλα αυτά με την κατάλληλη καθοδήγηση αλλά και με πνεύμα ομαδικό, καθώς όπως σημειώνει και η Δρ. Μαλλέρου: «Η ενέργεια μέσα στην ομάδα μας είναι ισχυρή και προσφέρει ασφάλεια: φοβόμαστε λιγότερο όταν είμαστε μαζί!».

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή στο: https://mallerou.com/
Και μην ξεχνάτε: Κάθε Δευτέρα έως και Πέμπτη μέχρι και τέλος Οκτωβρίου από τις 10:00 και για μισή ώρα η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα είναι live σε Instagram και YouTube,

Γραφτείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε για όλα τα δωρεάν σεμινάρια.

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις συνεργατικές στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το CoachU κι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Life Style Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuous Education.

Εξαιρετικά έμπειρη Coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της η Δρ. Μαλλέρου έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching. H «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη αποκαλούν τα ΜΜΕ, η «Εθνική Cheerleader» όπως την αποκαλούν οι πελάτες και οι fans της, ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία.

Ιδρυτικό μέλος και τέως Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της  Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation), ομιλήτρια του TEDx και Πρέσβειρα του Women Act. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται» και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!»

Έχει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών σαν στέλεχος Επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.