Νέα

Cartoon Forum 2016: Οι Πράκτορες του Πλανήτη ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την οθόνη

Πρόσφατα, μια επίλεκτη ομάδα των Πρακτόρων του Πλανήτη, δραπέτευσαν από τις σελίδες της ομώνυμης σειράς των bestseller βιβλίων της Ελένης Ανδρεάδη και ξεκίνησαν για την Τουλούζη. Eπιλέχτηκαν ανάμεσα σε εκατοντάδες προτάσεις για να συμμετάσχουν στο Cartoon Forum 2016 που πραγματοποιήθηκε από 13 έως και 16 Σεπτεμβρίου στην Τουλούζη, φέρνοντας σε επαφή δημιουργούς από όλη την Ευρώπη με τα μεγαλύτερα κανάλια, εταιρείες διανομής και παραγωγής από Ευρώπη και Αμερική. Αυτό είναι και το πρώτο πιο σημαντικό βήμα για το μεγάλο ταξίδι των Πρακτόρων του Πλανήτη προς την οθόνη.

IMG 6155
FullSizeRender  17

Ένα πολύ ιδιαίτερο «πράσινο» animation

Πώς, όμως, ξεκίνησαν όλα; Η συγγραφέας Ελένη Ανδρεάδη και ο εικονογράφος-animator Στέφανος Κολτσιδόπουλος, σε συνεργασία με τη σκηνοθέτη Αμαλία Γιαννίκου τοποθέτησαν τους Πράκτορες του Πλανήτη σ’ έναν φοβερό κόσμο animation με περιβαλλοντικό περιεχόμενο. Η πρότασή τους έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, αφού οι χαρακτήρες, η πλοκή και τα σκίτσα είναι σύγχρονα, διασκεδαστικά και ευφάνταστα, ενώ το ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος και η ανάγκη για ευαισθητοποίηση των παιδιών, πιο επιτακτική από ποτέ.
Και κάπως έτσι, σε μια κατάμεστη αίθουσα, πολλοί ενδιαφερόμενοι παρακολούθησαν την πρόταση προσαρμογής των βιβλίων της Ελένης Ανδρεάδη σε παιδική σειρά καρτούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πράκτορες του Πλανήτη ήταν το μοναδικό project που επιλέχτηκε από όλη την Ελλάδα, ενώ μέσω του Cartoon Forum από την πρώτη του διοργάνωση το 1990 έως και σήμερα έχουν χρηματοδοτηθεί 680 τηλεοπτικές σειρές με το συνολικό budget να ξεπερνά τα 2,3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Εγώ, πότε θα γίνω Πράκτορας;

Μέχρι να ξεκινήσουν οι Πράκτορες του Πλανήτη τις άκρως απόρρητες μυστικές αποστολές τους και στην οθόνη, γνωρίστε τους καλύτερα και γίνετε μέλος μιας αξεπέραστης πρακτορικής ομάδας. Πώς;
Διαβάστε τα βιβλία Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη και Πράκτορες του Πλανήτη: Η Εκδίκηση του Πουφ (εκδ. Μεταίχμιο) για να δείτε τι σας περιμένει αλλά και για να βρείτε και άλλες άκρως απόρρητες μυστικές αποστολές.
Μπείτε στο planetagents.org γνωρίστε την επίλεκτη ομάδα των Πρακτόρων του Πλανήτη, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και αποκτήστε την πρακτορική σας ταυτότητα. 
Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε μια γεύση από τους πρωταγωνιστές του βιβλίου.

Planet Agents 2
Scene 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *