Νέα

Η Βικτόρια Χίσλοπ στην Αθήνα! Μια ομιλία για την πόλη της Αθήνας.

10374350_10203891008618147_871328808_n

Ο Νίκος Βατόπουλος με την ομάδα  του “Κάθε Σάββατο στην Αθήνα”

και η Βάσω Σωτηρίου σας προσκαλούν να παρευρεθείτε 

στην ομιλία που διοργανώνουν με θέμα “Η ομορφιά της Αθήνας”, στις 13 Ιουνίου, Παρασκευή, στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου, Πανεπιστημίου 12, και ώρα 21.00.

 Προσκεκλημένη και μοναδική ομιλήτρια θα είναι η Victoria Hislop που έγραψε το πολύ γνωστό σε όλους μας βιβλίο, Το Νησί, από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Δίπλα της, ο Νίκος Βατόπουλος, θα της θέσει ερωτήσεις και θα συζητήσει μαζί της για την πόλη που όλοι αγαπάμε. Η Victoria Hislop λάτρεψε την πόλη της Αθήνας από την πρώτη στιγμή που την επισκέφτηκε, τη δεκαετία του ‘80.

Από τότε, την επισκέπτεται τακτικά χωρίς να αγνοεί τα μικρά της σοκάκια, τα παραδοσιακά καφενεία, τους ανθρώπους που επιλέγουν μικρές γειτονιές για να ανοίξουν τα καταστήματά τους. Θα περιηγηθούμε μαζί της από τα Πατήσια και την Ακρόπολη, στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, την Πλάκα και στα μέρη που εκείνη αναγνώρισε την ομορφιά της Ελλάδας.

 Θα μοιραστεί όλα όσα ένιωσε και είδε στις επισκέψεις της στην πόλη αυτή.

Ελάτε και θα δείτε την Αθήνα μέσα από τα δικά της μάτια.

  Η ομιλία της θα γίνει στα αγγλικά αν και πολλές απαντήσεις θα δοθούν στα ελληνικά. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Είσοδος Δωρεάν.

Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη της εταιρείας TERRAIN Ε.Π.Ε μιας εταιρείας που έχει κερδίσει βραβεία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *