Νέα

To νέο σεμινάριο με τον Martin Brofman, 5 με 9 Ιουνίου!

 

Έχετε ένα σωματικό σύμπτωμα; Καιρός να το ξεφορτωθείτε…

ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 1

5 με 9 Ιουνίου 2013

Τετάρτη έως Κυριακή

Αν θέλετε να δείτε μια μικρή συνέντευξη που έδωσα στην τηλεόραση πριν λίγο καιρό εξηγώντας τη μέθοδο.

http://www.youtube.com/watch?v=t8cyBF6KHVI

Αν τα αγγλικά σας είναι σε καλό επίπεδο, μπορείτε να δείτε μια συνέντευξη του ίδιου του Μάρτιν Μπρόφμαν. Παρόλα αυτά, σας λέω, πως τα αγγλικά του είναι πολύ στρωτά και κατανοητά.

Επίσης, αν θέλετε, να ενημερώσετε κάποιους φίλους σας για το σεμινάριο, προωθήστε το παρακάτω μέιλ ή στείλτε τις συνεντεύξεις.

Σας ενημερώνω αρκετά νωρίς, ώστε να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και την άδεια από τη δουλειά. Είναι μια αληθινή ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας!

Το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια, το παρουσιάζει ο ίδιος ο δημιουργός της μεθόδου και συγγραφέας Martin Brofman Ph.D

Ο Μάρτιν Μπρόφμαν στα 33 του χρόνια παρουσίασε καρκίνο στο νωτιαίο μυελό. Μετά τη διάγνωση έκανε εγχείρηση που, όμως, απέβη άκαρπη καθώς οι γιατροί είδαν δεν μπορούσαν να επέμβουν καθόλου. Η διάρκεια ζωής που του έδωσαν ήταν δύο μήνες. Μετά απ’ αυτή τη σοκαριστική “αλήθεια” αποφάσισε πως στον καιρό που του απομένει θα κάνει μόνο τα πράγματα που τον ευχαριστούν. Τον πρώτο μήνα, εντελώς τυχαία, γνωρίζει έναν δάσκαλο του Ζεν, ο οποίος του είπε μόνο μια φράση: “Ο καρκίνος ξεκινάει πάντα από τον νου”. Αυτή η φράση ήταν αρκετή για να τον παρακινήσει να ψάξει. Διάβασε πολύ, ταξίδεψε πολύ, εντρύφησε σε πολλές φιλοσοφίες και τελικά, κατέληξε να εφαρμόζει το δικό του σύστημα. Σε λίγους μήνες ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί!

Αργότερα, άρχισε να εφαρμόζει τα όσα ανακάλυψε σε ανθρώπους που είχαν σωματικά προβλήματα. Τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά αλλά δεν θα μπορούσε ο ίδιος να θεραπεύει τους πάντες. Έτσι, αποφάσισε να δημιουργήσει σεμινάρια όπου οι άνθρωποι θα μάθαιναν να θεραπεύουν τον εαυτό τους αλλά και άλλους.

Και εδώ είμαστε! Το επόμενο σεμινάριο πραγματοποιείται τον Ιούνιο.

Ένα εκπληκτικό, επαναστατικό σεμινάριο που προτείνει αποτελεσματικές, δυναμικές θεραπευτικές τεχνικές και εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε.

Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία.

Όλοι είμαστε θεραπευτές.

Στη μέθοδο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη ικανότητα παρά μόνο όσα διδάσκονται στα ολιγοήμερα σεμινάρια.

Η τεχνική αυτή, η εκμάθησή της και η εύκολη χρήση της είναι στη διάθεση κάθε ατόμου που ενδιαφέρεται ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο μόρφωσής του. Τη μέθοδο αυτή μπορεί να τη δεχτεί ο κάθε άνθρωπος ανεξάρτητα από τη φιλοσοφία του και τα προσωπικά του πιστεύω. Επίσης, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε – επαγγελματίες θεραπευτές, μαθητές θεραπευτικών τεχνών, αλλά και όσοι καταφεύγουν σε θεραπευτές.

Στο σεμινάριο Ο Καθρέφτης του σώματος, θα δούμε ότι η κατάσταση του φυσικού σώματος αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις και τη ζωή μας. Οι τεχνικές που παρατίθενται, μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε αλλαγές και να αναλάβουμε τα ηνία της υγείας μας. Ο Μάρτιν είναι ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας των τεχνικών του.

Είστε διαρκώς 100% υγιείς σε σωματικό και νοητικό επίπεδο; Τότε, αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε εσάς. Ωστόσο, συνιστάται ανεπιφύλακτα για τους υπόλοιπους ανθρώπους, για όσους υποφέρουν περιστασιακά ή συχνά και λιγότερο ή περισσότερο σοβαρές παθήσεις, οξείες ή χρόνιες. Η εφαρμογή των τεχνικών του μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τα βαθύτερα αίτια των συμπτωμάτων ενώ συμβάλει στην έγκαιρη πρόληψη.

Έχετε μόνο ένα σώμα – φροντίστε το!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ.

Με την ολοκλήρωση της εμπειρίας θα είσθε ικανοί να:

· κατανοείτε και βιώνετε τον εαυτό σας σαν μια οντότητα ενέργειας

  • · νοιώθετε, κατευθύνετε και αντιλαμβάνεστε την ενέργεια (αύρες,τσάκρα,μορφές σκέψης)

· κατανοείτε τη σχέση ανάμεσα στο σώμα σας και τη συνείδησή σας

· κατανοείτε πως τα συμπτώματα στο σώμα σας αντανακλούν εντάσεις στη συνείδησή σας

· διαβάζετε το σώμα σαν ένα χάρτη της συνείδησης, κατανοώντας τη σχέση ανάμεσα στις εσωτερικές αιτίες και τα εξωτερικά συμπτώματα

· κατανοείτε τα τσάκρα και τις σχέσεις τους με συγκεκριμένα επίπεδα της συνείδησης και του σώματος

· χρησιμοποιείτε διάφορα εργαλεία προορισμένα για θεραπεία (λευκό φως, χρώματα, μορφές σκέψεις)

· αντιληφθείτε τα αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των τεχνικών και εργαλείων

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήσετε με την Βάσω Σωτηρίου

Tηλ: 6936-15 98 35

και 211 400 54 61

ΕMail: vasso_sotiriou@hotmail.com

Το βιβλίο της μεθόδου με τίτλο «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καμία ιατρική πράξη, ιατρική διάγνωση, ιατρική θεραπεία ή ιατρική συμβουλή δεν παρέχεται. Καμία εγγύηση των αποτελεσμάτων δεν δίνεται ούτε υπονοείται.

Κλείστε όσο το δυνατός πιο έγκαιρα τις θέσεις σας γιατί η περίοδος είναι full season για το ξενοδοχείο και δεν θέλω να μείνει κανείς απ’ έξω λόγω έλλειψης δωματίων!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *